Zomervakantie bij het Ottenbad!

Zomervakantie bij het Ottenbad!

De zomervakantie is begonnen! Van 7 juli t/m 19 augustus geniet je bij het Ottenbad van het mooie weer. Het Ottenbad is een gezellig familiebad met een recreatiebad, 25-meterbad, peuterbaden en buitenbad. Met dit mooie weer is het goed vertoeven in het buitenbad met ligweide en zonneterras. Kom ook en leef je uit met je vriendjes of vriendinnetjes in het buitenbad op de twee uitdagende glijbanen. Speel met je (klein)kind in het baby- en peuterbad. Genieten van de zon kan op het afgeschermde zonneterras. Daar mag je gratis een zonnebedje gebruiken! Voor een verfrissend drankje, heerlijk...   Lees verder »

Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep

Tongelreep

Van Baby- en peuterzwemmen tot Meer bewegen voor ouderen en van Waterbootcamp tot Snorkelen. Bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep kun je je hart ophalen als je op zoek bent naar een leuke zwem- of bewegingsles.


Ir. Ottenbad

Het ir. Ottenbad bestaat uit een recreatiebad, een 25-meterbad met instructiebad, een therapiebad en een buitenbad. Hiermee biedt het ongekende mogelijkheden voor ultiem zwemplezier voor jong en oud, elke dag van de week!