Aangepaste tijden baantjes zwemmen per 1 januari 2018

Aangepaste tijden baantjes zwemmen per 1 januari 2018

Bij de Tongelreep en het Ottenbad kan je iedere dag terecht voor zwemplezier. Ons zwemaanbod biedt voor ieder wat wils, van vrijzwemmen tot zwem- en bewegingslessen maar natuurlijk ook baantjes zwemmen. Het aanbod voor baantjes zwemmen in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion is veranderd per maandag 1 januari 2018. Je kunt nu op maandag t/m vrijdagmiddag tussen 12.00 - 14.00 uur geen baantjes meer zwemmen. Wel is het bad open van 14.00 - 16.00 uur voor de zwemmers die graag 's middags baantjes willen zwemmen. Het aanbod in de ochtend en avond is ongewijzigd gebleven....   Lees verder »

Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd voor deze maand.

Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep

Tongelreep

Van Baby- en peuterzwemmen tot Meer bewegen voor ouderen en van Waterbootcamp tot Snorkelen. Bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep kun je je hart ophalen als je op zoek bent naar een leuke zwem- of bewegingsles.


Ir. Ottenbad

Het ir. Ottenbad bestaat uit een recreatiebad, een 25-meterbad met instructiebad, een therapiebad en een buitenbad. Hiermee biedt het ongekende mogelijkheden voor ultiem zwemplezier voor jong en oud, elke dag van de week!