Houd rekening met lesuitval en onderhoud bij de zwembaden

Vanaf 19 augustus start het nieuwe zwemseizoen met een aangepast zwemrooster. We hebben te maken met personeelstekort, waardoor we keuzes moeten maken in welke activiteiten wel en niet door kunnen gaan. We geven hierbij voorrang aan zwemles voor kinderen, (recreatief) vrij zwemmen en baantjes zwemmen. Dit houdt in dat de komende periode verschillende bewegingslessen kunnen vervallen bij ir. Ottenbad en de Tongelreep. Ook is er vanaf november een aangepast rooster voor baantjes zwemmen bij de Tongelreep vanwege onderhoud aan het Wedstrijdbad (50-meterbad).

Aquasportief

Er kunnen verschillende Aquasportieflessen vervallen bij beide zwembaden. Zodra er duidelijkheid is over welke lessen dit betreft, laten we dit weten via push- en nieuwsberichten in de ZwemApp.

Onderhoud Wedstrijdbad Tongelreep

Vanaf 11 november vindt er onderhoud plaats aan het Wedstrijdbad (50-meterbad) in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion, waarbij de tegeltjes worden vervangen. Tijdens het onderhoud zullen er minder tijdsloten en banen beschikbaar zijn voor baantjes zwemmen. We informeren baantjeszwemmers voor de start van het onderhoud via de baantjes zwemmen mailing, website en ZwemApp.