De Tongelreep zoekt horecaexploitant voor vernieuwd zwembad

Begin 2026 is de nieuwbouw van zwembad de Tongelreep klaar, inclusief gloednieuwe entree. Voor een fijne zwemervaring, is een goede horeca heel belangrijk. Hiervoor is de gemeente Eindhoven nog op zoek naar een geschikte ondernemer. Lijkt het jou wat om de bezoekers van het zwembad te voorzien van een lekker hapje en drankje en een plek om gezellig samen te komen? Op dinsdag 8 oktober 2024 om 15.00 uur is er een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden. Tijdens deze bijeenkomst wordt de locatie van de nieuwe horeca verduidelijkt, geven we informatie over de verwachtingen en is er ruimte voor vragen.

Interesse? Meld je aan!

Wil je aanwezig zijn bij de informatiebijeenkomst en/of heb je interesse om deel te nemen aan het selectieproces. Meld je dan voor 4 oktober aan! Dit kan via het formulier Informatiebijeenkomst horeca Zwembad Tongelreep op 8 oktober. Let op: voor deelname aan het selectieproces, is aanmelding noodzakelijk, ook als je niet aanwezig kunt zijn op 8 oktober. De locatie van de informatiebijeenkomst ontvang je later persoonlijk.

Over de Tongelreep

Het vernieuwde zwembad de Tongelreep bestaat straks, naast het bestaande zwemstadion, uit een extra 50-meter sportbad, een 25-meterbad, een instructiebad en een recreatiebad. De eerste drie worden in november 2024 geopend, het recreatiebad begin 2025. De nieuwe horeca bedient de behoeften van de verschillende gebruikers van het zwembad. Bovendien heeft het een verbindende rol tussen de diverse doelgroepen, omgeving en partners van het zwembad. Denk hierbij aan diverse zwem- en watersportverenigingen en de KNZB. Samen met de horeca-ondernemer willen we ons voorbereiden op de opening van de nieuwbouw begin 2026 en van hieruit verder bouwen aan de ambities voor de toekomst.

Op de pagina Samenvatting uitvraag horeca Tongelreep is meer informatie te vinden over de selectieprocedure, de toekomst van het zwembad en de horeca.