Sportief bezig zijn na een revalidatie
  • Locatie: Ottenbad
  • Doelgroep: Volwassenen
  • Soort les: Aquabalance
  • Intensiteit: Matig intensief

Beschrijving

Aquabalance is een zwemactiviteit waarbij je op zoek gaat naar een goede balans tussen de juiste belasting en belastbaarheid van gewrichten en spieren. Dit gevarieerde programma is zeer geschikt als vervolgstap na een revalidatie of wanneer er sprake is van een lichamelijke beperking. Aquabalance wordt gegeven in diep en ondiep water, het is daarom van belang dat je jezelf kunt redden in ondiep water. Onze lessen worden gegeven door bevoegde instructeurs en we bieden de mogelijk om een eigen buddy mee te nemen als begeleiding tijdens de lessen. Op een goede, maar zeker ook gezellige manier, bewegen in het water voor volwassenen en ouderen. 

Verschillende groepen

Aquabalance is geschikt voor twee verschillende groepen. Groep 1 is gericht op mensen die aan het revalideren zijn op het gebied van heup-, knie-, schouder- en rugklachten. Groep 2 is gericht om het herstel te bevorderen voor mensen met hart- en vaatziekten, COPD of die langdurig ziek zijn geweest, maar ook mensen met obesitas. Door deze splitsing kunnen de oefeningen goed afgestemd worden. Natuurlijk traint ieder op zijn of haar eigen niveau en mogelijkheden.

Lestijden

TijdMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
7:00 - 12:00
Groep 1
10:00-11:00
Groep 2
11:00-12:00
Groep 1 & 2
10:00-11:00
12:00 - 17:00
17:00 - 22:00

Meer informatie

Tarieven

De tarieven van deze les zijn terug te vinden op onze tarievenpagina.

Meer informatie

Wil je meer weten over de lessen of het inschrijven? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact op via (040) 238 88 00. Ook kun je op dit telefoonnummer terecht voor specifieke vragen over buddy begeleiding. Let op: inschrijven via de website is (nog) niet mogelijk. Wil je je inschrijven voor één van deze lessen, dan dien je naar de kassa van onze accommodatie te komen. 

 

Contactformulier

Contactformulier - Zwemles

Bovenstaande gegevens verwerken wij met jouw toestemming en enkel voor het beantwoorden van jouw bericht over deze zwem- of bewegingsles. Lees ook onze privacyverklaring.

This webform is enabled. Applications opened on 0 and will be closed on 99999