Indoor-Sportcentrum Eindhoven

Indoor-Sportcentrum Eindhoven is een van de grootste overdekte sportcentra in Nederland. Het biedt sporters, publiek en pers hoogwaardige faciliteiten tijdens (top)evenementen. Van trainingen, sportwedstrijden en toernooien tot vergaderingen, congressen en concerten: Indoor-Sportcentrum Eindhoven biedt alle nodige faciliteiten voor zowel grote als kleine evenementen. Een sportveldje huren, een wekelijkse trainingsruimte reserveren, vergaderen of een meerdaags toernooi organiseren, het kan allemaal bij Indoor-Sportcentrum Eindhoven. 

Indoor-Sportcentrum Eindhoven heeft ruime ervaring op het gebied van het organiseren van (top)sportevenementen met onder andere EK dames Volleybal, meerdere Interlands dames Handbal, Kickboksgala, verschillende NK’s, EK’s en WK’s, maar ook verschillende pop-evenementen. Er is plaats voor 7.500 bezoekers en er zijn uitgebreide horecamogelijheden. Deze mooie en zeer ruime sportaccommodatie is makkelijk bereikbaar via de A2 / A67 en het heeft maar liefst 1.700 gratis parkeermogelijkheden.

Contact

Wil je graag weten welke mogelijkheden er zijn voor jouw (sport)evenement? Neem dan contact op met Joost van der Velden via (040) 238 88 27 of j.vd.velden@eindhoven.nl

Brochure

In onze brochure vind je meer informatie over Indoor-Sportcentrum Eindhoven, de vele faciliteiten en de service die wij bieden!