Indoor-Sportcentrum Eindhoven

Indoor-Sportcentrum Eindhoven is een van de grootste overdekte sportcentra in Nederland. Het biedt sporters, publiek en pers hoogwaardige faciliteiten tijdens (top)evenementen. Van trainingen, sportwedstrijden en toernooien tot vergaderingen, congressen en concerten: Indoor-Sportcentrum Eindhoven biedt alle nodige faciliteiten voor zowel grote als kleine evenementen. Een sportveldje huren, een wekelijkse trainingsruimte reserveren, vergaderen of een meerdaags toernooi organiseren, het kan allemaal bij Indoor-Sportcentrum Eindhoven. 

Indoor-Sportcentrum Eindhoven heeft ruime ervaring op het gebied van het organiseren van (top)sportevenementen met onder andere EK dames Volleybal 2015, WK Robocup 2013, EHL finale 2014, verschillende NK’s, EK’s en WK’s, maar ook verschillende pop-evenementen. Er is plaats voor 7.500 bezoekers en er zijn uitgebreide horecamogelijheden. Deze mooie en zeer ruime sportaccommodatie is makkelijk bereikbaar via de A2 / A67 en het heeft maar liefst 1.700 gratis parkeermogelijkheden.

 

Eindhoven heeft in 2020 een nieuw, duurzaam gezinsbad. Meer weten? klik dan hier!

Date: 
3 november 2017

Eindhoven heeft in 2020 een nieuw, duurzaam gezinsbad. Meer weten? klik dan hier!

Date: 
3 november 2017

Zondag 26 november sluit het massagebad om 16.00 uur i.v.m. onderhoud. Van 27 november t/m 3 december is er jaarlijks onderhoud aan het recreatiebad. Lees hier meer over.

Date: 
23 november 2017