SportAwards 2018: de vakjury is in beraad!

< Terug

Ontzettend veel sporters zijn de afgelopen weken aangemeld voor de SportAwards 2018. Bedankt voor jullie hulp! Onze vakjury is nu de aanmeldingen aan het controleren en kiezen de genomineerden. Van 21 t/m 28 januari kan je via onze website stemmen op jouw favoriet. Er kan gestemd worden in de categorieën: Sporter van het jaar, Sportploeg van het jaar, Sportcoach van het jaar en Sporttalent van het jaar (<18 jaar).

Sportkampioenen

Sporters die in 2018 een podiumplek hebben behaald op een EK of WK of die de eerste plaats hebben behaald op een NK komen in aanmerking voor een sportpenning. De sporters die een sportpenning ontvangen, krijgen in de week van 14 januari per e-mail een uitnodiging voor de SportAwards op 11 februari 2019.

Feestelijke avond

De sportkampioenen en genomineerden sporters worden op 11 februari 2019 in het zonnetje gezet. Een feest voor de stad en alle sporters waarbij top- en breedtesport samen komen. Wie schittert er straks in een feestelijke outfit op onze rode loper? Alle genodigden ontvangen een persoonlijke uitnodiging. 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de SportAwards? Bekijk de video en krijg een impressie van de awardshow vol gave acts, sportkampioenen en natuurlijk de uitreiking van de felbegeerde SportAwards. Met het thema Sportgala belooft de editie van 2018 heel speciaal te worden.

Meer weten?

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen over de SportAwards? Stuur dan een mail naar sportawards@eindhoven.nl.

Neem contact op met de organisatie