Route en parkeren bij Genneper Parken

Genneper Parken is een sport- en recreatiegebied in het zuiden van Eindhoven met tal van mogelijkheden. Het gebied ligt aan de rand van de stad en toch dichtbij het centrum van Eindhoven. In de Genneper Parken zijn veel voorzieningen voor wie op zoek is naar een sportief, cultureel, ontspannend of gewoon leuk dagje uit. Denk aan Zwemcentrum de Tongelreep, Indoor-Sportcentrum Eindhoven, Fontys Sporthogeschool en IJssportcentrum Eindhoven. Hier kun je lekker komen sporten, wandelen en genieten. Alleen, met vrienden of familie, er is altijd iets te doen in de Genneper Parken.

Goed op reis naar de Genneper Parken

Met de fiets

Wanneer je sportief met de fiets komt, ben je al opgewarmd voor het sportevenement en parkeer je jouw fiets direct naast de ingang van de sportaccommodatie waar jij moet zijn. Lekker handig toch!

Met openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer zijn er verschillende buslijnen te nemen richting Genneper Parken. Zo kun je met buslijn 7, 317 of 318 uitstappen bij de halte Fontys Theo Koomenlaan of met buslijn 407 uitstappen bij Zwemcentrum de Tongelreep. Via de website van OV9292, kun je de juiste vertrektijden en buslijn vinden.

Plan uw reis met het openbaar vervoer

Met de auto

Kom je van buiten Eindhoven, kun je ook met auto de Genneper Parken bereiken. Stel jouw navigatie in of bekijk de route online. Vanaf de A2, A50, A58, of A67, kies de N2 richting Waalre. Neem vervolgens afrit 33 ‘Waalre / Genneper Parken’ en volg de borden ‘Genneper Parken’.

Stel jouw navigatie in of bekijk de route online 

In de Genneper Parken kun je gebruik maken van verschillende parkeerplaatsen:

  • Parkeerplaats aan de Antoon Coolenlaan, net voorbij Zwemcentrum de Tongelreep.
  • Parkeergarage van Fontys Sporthogeschool aan de Theo Koomenlaan.
  • Parkeerplaats bij hockeyclub OranjeRood aan de Charles Roelslaan.

 Bij sportevenementen staan de verkeersregelaars en verkeersborden klaar om u naar de juiste parkeerplaats te begeleiden.