Yes, ik ga op zwemles!

Ben je vier jaar of ouder, dan mag je op zwemles. Yes! Leren zwemmen is leuk en zeker bij de Tongelreep, want daar leer je terwijl je aan het spelen bent. Extra gaaf, als je goed je best doet en je haalt je A, B en C diploma, dan ben je zwemveilig en mag je meedoen aan allerlei gave dingen. Wat dacht je van spelletjes doen in het water, lekker glijden van de waterglijbaan, springen van de duikplank en zwemmen als een visje in de zee? Of misschien wil je wel leren waterpoloën, schoonspringen of synchroonzwemmen.

Leer zwemmen bij de Tongelreep

Als je wilt leren zwemmen bij de Tongelreep, hoef je niet op een wachtlijst. Je kunt meteen beginnen. Fijn hè! En, als je vraagt aan je papa en mama of ze je inschrijven voor 24 juni, dan krijgen jullie ook nog eens korting. Ze hoeven dan namelijk geen € 13,10 inschrijfgeld te betalen, dat geldt ook voor het Ottenbad. Daar worden je ouders vast blij van. Natuurlijk willen we jou ook blij maken, daarom krijg je, als je een van de eerste 25 kinderen bent die zich inschrijft bij de Tongelreep, gratis een mooie grote zwemtas met je naam erop. Zo weet je altijd welke tas van jou is.


Kies hier je zwemles Bekijk hier de actievoorwaarden
 

A, B, C: Aanleren, beter maken, compleet maken

In een waterrijk land als Nederland, is het voor kinderen erg belangrijk om te leren zwemmen. Een onvoldoende zwemvaardigheid is namelijk in veel gevallen de oorzaak van ongevallen in het water. Maar wanneer kan een kind goed genoeg zwemmen? We vroegen het Patrick Adelaars, accommodatiemanager van de Eindhovense zwembaden. Adelaars: “Met diploma A, B en C is een kind zwemveilig. Wij zeggen altijd:  A staat voor aanleren, B voor beter maken en C voor compleet maken.”

Maar wat kan een kind nu bij welk diploma?

Bekijk hier de verschillen

Zwemtalent

Wist je dat de beroemde zwemmers Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman ook vaak zwemmen bij de Tongelreep. Zij hebben heel veel medailles behaald met zwemmen. Als je heel veel oefent en heel hard zwemt, word je misschien wel ooit net zo goed als zij. Of je komt ze tegen als je gaat zwemmen in het grote 50-meterbad. Want als je je diploma’s hebt, dan mag je daar ook zwemmen. Heel veel succes en vooral veel zwemplezier!