Aangepaste tijden baantjes zwemmen per 1 januari 2018

< Terug

Bij de Tongelreep en het Ottenbad kan je iedere dag terecht voor zwemplezier. Ons zwemaanbod biedt voor ieder wat wils, van vrijzwemmen tot zwem- en bewegingslessen maar natuurlijk ook baantjes zwemmen. Het aanbod voor baantjes zwemmen in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion is veranderd per maandag 1 januari 2018. Je kunt nu op maandag t/m vrijdagmiddag tussen 12.00 - 14.00 uur geen baantjes meer zwemmen. Wel is het bad open van 14.00 - 16.00 uur voor de zwemmers die graag 's middags baantjes willen zwemmen. Het aanbod in de ochtend en avond is ongewijzigd gebleven.

In beweging bij de Tongelreep

Na de eerder aangekondigde sluiting voor baantjes zwemmen in de middag, is wethouder Jakob Wedemeijer in gesprek gegaan met de initiatiefnemers van de petitie in een werkgroep. Meerdere alternatieven zijn in deze gesprekken naar voren gekomen. De werkgroep is er op uit gekomen om het zwembad voor baantjeszwemmers elke dag open te houden tussen 14.00 - 16.00 uur. De eerder geplande sluiting gaat dus alleen gelden tussen 12.00 en 14.00 uur.

De wethouder hoopt een balans gevonden te hebben tussen de noodzaak tot bezuinigen en toch tegemoet kan komen aan de zwemmers die graag baantjes willen zwemmen in de middag. Lees hier de volledige brief van de wethouder aan de baantjeszwemmers.

Blijf op de hoogte

Op tongelreep.nl staan voor de hele week de actuele tijden en locaties van baantjes zwemmen. Nog makkelijker is om jezelf aan te melden voor de mailing baantjes zwemmen. Zo ontvang je het actuele overzicht wekelijks in je mailbox en ben je altijd goed geïnformeerd!