Verenigingen SEN

Op Sportcomplex Eindhoven-Noord kun je sporten bij verenigingen in diverse takken van sport. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, bekijk dan hieronder ons verenigingsoverzicht. Wil je sporten in Eindhoven, maar weet je nog niet welke sport voor jou geschikt is of wil je een andere sport beoefenen? Zoek dan je sport op eindhovensport.nl.

Elektro Racing

Bij Electro Racing gaat het om racen met - en sleutelen aan - radiografisch bestuurbare auto's die electrisch zijn aangedreven (modelbouw). Bij Sportcomplex Eindhoven-Noord is Electro Racing Club Eindhoven gevestigd.

Electro Racing Club Eindhoven

Handbal

Bij Sportcomplex Eindhoven-Noord ligt één handbalvereniging: PSV Handbal. PSV Handbal is een vereniging waar iedereen kan en mag handballen op het niveau dat aansluit bij zijn/haar talent, en daarbinnen het plezier en de uitdaging vindt om dat lang te blijven doen. Op vijf locaties in Eindhoven worden door PSV handbal lessen gegeven. Bij SEN worden de lessen gegeven in Sporthal de Vijfkamp.

PSV Handbal

Hockey

Hockeyen kun je bij Sportcomplex Eindhoven-Noord bij HC Eindhoven.
De hockeysport is bij HC Eindhoven méér dan alleen een wekelijkse hockeywedstrijd op het veld. Buiten de wedstrijden en trainingen om worden er regelmatig feesten georganiseerd, zijn er toernooien waaraan kan worden deelgenomen en wordt er gedurende de winterstop zaalhockey gespeeld. HC Eindhoven is gelegen aan de Marathonloop 5-7 in Eindhoven.

HC Eindhoven

Korfbal

Korfbal is - na voetbal, volleybal en hockey - de vijfde teamsport in Nederland. Bij korfbal wordt het atletisch vermogen gecombineerd met techniek, inzet, inzicht en teamspirit. Bij Sportcomplex Eindhoven-noord kun je korfballen bij Korfbalvereniging DSC, zij sporten in en rondom Sporthal de Vijfkamp en zijn gevestigd aan de Vijfkamplaan.

Korfbalvereniging DSC

Pétanque

Pétanque is een ideale sport voor 50-plussers. Je beweegt op een gezonde manier en onderhoudt zo je sociale contacten, daarnaast kun je de sport tot op hoge leeftijd blijven beoefenen. Bij Sportcomplex Eindhoven-Noord liggen maar liefst vier pétanque verenigingen.

Pétanque Club Eindhoven Pétanque Club Vacansoleil JBC Jagershoef Pétanque Club 't Zwaantje

Tennis

Tennisen kan bij Sportcomplex Eindhoven-Noord bij twee verenigingen.

TV Prinsejagt Tennisvereniging Tegenbosch

Turnen

Bij Sportcomplex Eindhoven-Noord kun je bij drie verenigingen turnen. Al deze verenigingen sporten in turnhal de Vijfkamp.

ETV Olympia Gymnastiekvereniging ARS PSV Gymnastiek

Volleybal

Van mei t/m september kun je beachvolleyballen, trainen en vrij spelen op het outdoor beachterrein bij Sportcomplex Eindhoven-Noord. Nieuwsgierig, neem dan eens een kijkje bij Beachvolleybal Eindhoven.

Beachvolley Eindhoven

Voetbal

Voetballen kan bij Sportcomplex Eindhoven-Noord bij Voetbalvereniging Wodan. VV Wodan is de grootste amateurvoetbalvereniging van Eindhoven.

VV Wodan

Rugby

Rugbyen kan in Sportcomplex Eindhoven-Noord bij twee verenigingen. Rugby Club Eindhoven is een club voor alle leeftijden en Elephants is een studenten rugby club.

Rugby Club Eindhoven Elephants

Zwemmen

In het ir. Ottenbad zijn tal van zwemverenigingen gevestigd. Een totaaloverzicht hiervan vind je op de speciale verenigingspagina van de website.

Verenigingen ir. Ottenbad

Eindhoven heeft in 2020 een nieuw, duurzaam gezinsbad. Meer weten? klik dan hier!

Date: 
3 november 2017

Eindhoven heeft in 2020 een nieuw, duurzaam gezinsbad. Meer weten? klik dan hier!

Date: 
3 november 2017

Zondag 26 november sluit het massagebad om 16.00 uur i.v.m. onderhoud. Van 27 november t/m 3 december is er jaarlijks onderhoud aan het recreatiebad. Lees hier meer over.

Date: 
23 november 2017