Gebruikersaccount

Functie: Eigenaar Organisatie: Van Dongen Online Website: Van Dongen Online
afbeelding van Siem van Dongen

Over mij

Sport heeft een groot aandeel in mijn leven, als zelfstandig ondernemer maak ik vaak lange dagen en is sport van cruciaal belang. Door te sporten maak ik mijn hoofd leeg en geniet ik van de felheid die een spel (sport) af en toe met zich meebrengt. Ik voetbal, zaalvoetbal, ga graag skiën en hardlopen, af en toe nog tennissen en speel daarnaast regelmatig tafelvoetbal, maar dat is natuurlijk een spel.

Sport en ik:

Sport zorgt ervoor dat ik mijn hoofd leeg kan maken en me weer kan focussen. Sport zorgt ervoor dat ik in teamverband kan genieten van een spel, hoe recreatief of fanatiek dit ook is. Sport zorgt ervoor dat ik lichamelijk in goede conditie blijf.

Sport, zo moet het dus niet:

Vechtpartijen op het voetbalveld. Er zijn helaas teveel (voetbal)clubs waar teveel mensen rondlopen zonder fatsoen en verstand.

Mijn meest memorabele sportmoment:

Als groot PSV fan was dit toch de 10-0 tegen Feyenoord. Het gevoel dat die dag in het stadion hing is onbeschrijflijk. In mijn eigen sport carrière is dit misschien een van de kampioenschappen die ik in de A-jeugd bij Festilent behaalde, anders zou ik toch een meer recreatie gericht moment moeten kiezen zoals in het Jeu de Boules of tafeltennis.

Beste sport tip:

Blijf genieten.