Waterspelencircuit de Tongelreep

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit? Dan is het Waterspelencircuit bij de Tongelreep zeker iets voor jullie grote of kleine groep. Het is namelijk dé ideale activiteit om met school of jouw vereniging te doen! Groepen vanaf 25 kunnen het Waterspelencircuit boeken. Het Waterspelencircuit vindt plaats in het 50-meterbad van het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. Deze activiteit is geschikt voor zowel kinderen (vanaf 8 jaar) als volwassenen met minimaal een A-diploma.

Vraag vrijblijvend aan!

Activiteiten

Benieuwd wat je allemaal gaat doen bij het Waterspelencircuit? We hebben verschillende varianten, afhankelijk met hoeveel mensen je komt. Maar het circuit bestaat in ieder geval uit activiteiten zoals een veerpont, loopbrug, apenladder, botenrace en een trekschuit. Plezier gegarandeerd! Bekijk het filmpje voor een impressie.

Groepen

We hebben twee varianten van het Waterspelencircuit. Voor groepen van 25 tot en met 74 personen bieden we een kleinere variant aan. Groepen van 75 tot en met 250 kunnen het grote Waterspelencircuit boeken in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion. Het kleine waterspelencircuit duurt ongeveer 1,5 uur (exclusief op- en afbouw) en het grote waterspelencircuit duur ongeveer 2 uur (exclusief op- en afbouw). Een ideale activiteit als schoolreisje of met jouw vereniging!

Laag tarief

We vragen de hulp van onderwijsgevenden en/of begeleiders bij de opbouw, begeleiding en afbouw van het Waterspelencircuit. Hierdoor kunnen we het programma tegen een laag tarief aanbieden! Vul ons reserveringsformulier in en dan nemen wij contact met je op. Voordat we de reservering definitief maken, kijken we hoe we er voor jullie groep het perfecte schoolreisje of groepsactiviteit van kunnen maken!

KOSTEN & GROEPSGROOTTE
Tarief waterspelencircuit € 6,50 p.p.
Tarief waterspelencircuit + 1 uur recreatief zwemmen € 7,50 p.p.
Waterspelencircuit groot (10 activiteiten) 75 - 250 personen
Waterspelencircuit klein (6 activiteiten) 25 - 74 personen

Vraag vrijblijvend aan!