Verkeershinder Tongelreep van 9 oktober - 3 november

Van 9 oktober t/m 3 november is de Antoon Coolenlaan afgesloten tussen de Bayeuxlaan en de Genneperweg voor al het verkeer. De Tongelreep is in deze periode voor autoverkeer alleen te bereiken via de Aalsterweg. Parkeren op de grote parkeerplaats is nog wel mogelijk. 

De gemeente gaat de Dommelbrug in de Antoon Coolenlaan versterken. Uit onderzoek bleek dat beide bruggen in de Antoon Coolenlaan niet meer geschikt voor waren voor zware vrachtauto’s. Om de omgeving bereikbaar te houden hebben we besloten de werkzaamheden aan beide bruggen afzonderlijk van elkaar uit te voeren. De versterking van de Tongelreepbrug is eind vorig jaar gerealiseerd. Dit jaar is dus de Dommelbrug aan de beurt.

Afsluiting Dommelbrug
Op maandag 9 oktober starten we om 7:00u met de versterking van de Dommelbrug in de Antoon Coolenlaan. De werkzaamheden duren tot en met begin november 2017. De werkzaamheden kunnen alleen uitgevoerd worden als we de brug afsluiten voor autoverkeer. Een afbeelding van de omleiding vindt u op de achterzijde van deze brief.

Deklaagvervanging Antoon Coolenlaan
Vanwege de afsluiting van de Dommelbrug hebben we besloten gelijktijdig de deklaag van het asfalt van de Antoon Coolenlaan te vervangen tussen de Dommelbrug en de Genneperweg. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd tussen maandag 9 oktober en vrijdag 13 oktober 2017.

Meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Wouter Lemmens, uitvoeringscoördinator van de gemeente Eindhoven, tel: 040 238 6566. Tijdens de uitvoering kunt u contact opnemen met de uitvoerder van het werk Jan van Nijnatten, van Brabotech BV , telefoon: 06-53266685.

Omleiding
Het autoverkeer wordt omgeleid via de Boutenslaan en het fietsverkeer via de Genneperweg. Bekijk alle omleidingen hier

De tijden van het baantjes zwemmen zijn gewijzigd vanaf 30 oktober! Lees er hier meer over. Tevens is het Golfslagbad van de Tongelreep definitief gesloten. Je kan nog wel bij ons baantjes zwemmen, zwem- en bewegingslessen volgen en meedoen met actieve aqauasportieflessen!

Date: 
19 september 2017