Groepsbezoek

Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep is erg geschikt voor een groepsuitje. We bieden verschillende leuke en (ont)spannende programma's aan voor alle leeftijdscategorieën. Van waterspelencircuit en aquasportactiviteiten tot vrij zwemmen of een rondleiding door Inno SportLab De Tongelreep. Scholen en groepen vanaf 25 personen betalen een speciaal tarief.

Waterspelencircuit

Groepen vanaf 75 personen kunnen bij de Tongelreep een spectaculair waterspelencircuit boeken. Deze activiteit vindt plaats in het 50-meterbad van het Pieter van den Hoogenband zwemstadion en bestaat uit allerlei teamactiviteiten als een veerpont, loopbrug, apenladder, botenrace en een trekschuit. Omdat er van de onderwijsgevenden en/of begeleiders hulp gevraagd wordt bij de opbouw, begeleiding en afbouw van het circuit, bieden we het programma tegen een laag tarief aan. Het water is overal 3 meter diep, daarom is een goede zwemvaardigheid vereist voor deelname. Veiligheid staat bij het waterspelencircuit voorop. Speciaal voor kleinere groepen is er een aangepast circuit, het kleine waterspelencircuit, dat bestaat uit zes spellen: de botenrace, de bandenrace, het zwem- en klimspel, het gatenspel, de skippy-sprong en het doelschieten.

Aquasportactiviteiten

Kleinere groepen kunnen kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van aquasportactiviteiten zoals aquarobics en onderwatersport of het volgen van een clinic. Denk aan waterpolo, reddend zwemmen, schoonspringen en snorkelen. Dit alles gebeurt onder leiding van een zwemonderwijzer.

Vrij zwemmen of een bezoek aan het Inno SportLab

Naast het waterspelencircuit en de Aquasportactiviteiten is het bij de Tongelreep mogelijk om beperkt vrij te zwemmen met een groep tegen een aantrekkelijk tarief. Tieners en volwassenen kunnen kiezen voor een rondleiding door Inno SportLab de Tongelreep. Maak kennis met de nieuwste snufjes op zwemgebied en zie hoe de Nederlandse toppers de top hebben bereikt.

Groepstarief waterspelencircuit
Groepsbezoek vanaf 25 personen waterspelencircuit € 6,50
Groepsbezoek vanaf 25 personen waterspelencircuit + 1 uur recreatief zwemmen € 7,50

Voorwaarden groepstarief waterspelencircuit

  • Om voor groepskorting in aanmerking te komen, moet je je minimaal twee weken van tevoren aanmelden.

Groepsbezoek aanvragen