Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen 2018

Op 21 maart 2018 vinden de Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen plaats in Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep. Een spetterend evenement voor alle leerlingen van Eindhovense basisscholen.

Deelnemen

Basisscholen kunnen kosteloos deelnemen. Iedere school mag in de leeftijdscategorie onderbouw (groep 3 en 4), middenbouw (groep 5 en 6) en bovenbouw (groep 7 en 8), twee estafetteteams een één individuele zwemmer inschrijven. Een team bestaat uit vier zwemmers.

Trainen

Alle deelnemers kunnen op woensdag 7 en 14 maart trainen in Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep. Deze trainingen staan onder leiding van een ervaren trainers van PSV Zwemmen.

Inschrijven

Schrijf je in voor de Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen

Let op: Het inschrijven voor de Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen dient via de school te verlopen.

2 voor de prijs van 1

Iedere deelnemer van de Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen krijgt een 2 voor 1 kaartje recreatief zwemmen. Deze kan je inleveren bij zowel Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep als bij Ir. Ottenbad. De entree bedraagt dan nog maar € 6,00 voor twee personen. Recreatief zwemmen bij de Tongelreep is elke zondag mogelijk tussen 14.00 en 17.00 uur in het 25-meterbad. Liever op een ander moment recreatief zwemmen? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om te gaan zwemmen bij het Ir. Ottenbad. Het Ottenbad biedt uitgebreide mogelijkheden om recreatief te zwemmen en een onvergetelijke dag te beleven. Klik op de button hieronder voor meer informatie over beide zwembaden.

Tongelreep Ottenbad

Social media

Volg ons op facebook om op 21 maart het Eindhovense Schoolzwemkampioenschap te volgen!