Bedrijfsaanbod

Voor bedrijven zijn er tal van mogelijkheden in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Vergader op een unieke locatie of laat je rondleiden door Inno Sportlab de Tongelreep waar je kennismaakt met de modernste technieken op gebied van professioneel zwemmen. Ook kun je samen baantjes komen zwemmen in ons high-tech zwemstadion.

Vergadering, seminar, congres of salesmeeting

Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep staat altijd open voor de wensen van de klant. In overleg organiseren wij een vergadering, seminar, congres of salesmeeting op een unieke locatie. Combineer je bedrijfsevenement met bijvoorbeeld een wandeling door de prachtige natuur van Genneper Parken of een rondleiding over een ecologische boerderij om de dag compleet te maken. 

Laat je adviseren door ons

Wil je meer informatie over het bedrijfsaanbod van Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep? Neem dan contact met ons op. Dan plannen we een adviesgesprek in. Wij kunnen je ook informeren over de groepsmogelijkheden bij de overige twaalf accommodaties van Genneper Parken.

Contact opnemen

Het buitenbad en Golfslagbad van de Tongelreep zijn definitief gesloten. Wij zijn wel nog open voor baantjes zwemmen! Vrij zwemmen kan deze zomer in het binnen- en buitenbad van het Ottenbad. 

Date: 
26 juni 2017

Let op: tot en met 25 augustus is baantjes zwemmen in het Ottenbad mogelijk vanaf 10.00 uur i.v.m. de zomervakantie.

Date: 
14 augustus 2017