Zwemmen in de meivakantie

< Terug

Lekker in de meivakantie zwemmen? Dat kan bij ons! Beide zwembaden zijn deze vakantie geopend. Kom lekker zwemmen, spelen, duiken en plonzen! Natuurlijk zijn de sporters onder ons ook welkom om baantjes te komen zwemmen of een groepsles te volgen.

Zwem, glij en spring bij het Ottenbad

Wil je lekker met je gezin gaan zwemmen of juist gaan chillen met je vrienden? Het Ottenbad is de perfecte locatie voor een gezellig dagje uit. Zeker met mooi weer want vanaf 22 april zijn de buitenbaden ook geopend! Tijdens de meivakantie kun je van maandag tot en met vrijdag komen zwemmen in meerdere baden van het Ottenbad tussen 10.00 en 17.00 uur. Er ligt volop spelmateriaal klaar en de muziek gaat aan. In het 25-meterbad kun je van 13.00 tot 17.00 uur glijden op een heuse Haaislide Supergaaf natuurlijk om samen met je vrienden dit avontuur aan te gaan. 

Openingstijden Ottenbad Buitenbaden zijn weer open

Voel je als een piraat bij de Tongelreep 

Ook bij de Tongelreep kun je terecht voor een lekkere duik in het water. Wil je lekker komen zwemmen en spelen? Dat kan! Op maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur kan je vrij zwemmen in het 25-meterbad (ondiep/diep water) en in het verwarmde instructiebad (ondiep water). Van 13.00 tot 17.00 uur ligt er in het 25-meterbad een Piratenschip voor jullie klaar. Lekker glijden, springen en klimmen! Misschien durft je vader of moeder ook wel een keer een wedstrijdje tegen jou?

Wist jij al dat je ook iedere zondagmiddag kunt komen zwemmen in het 25-meterbad van de Tongelreep? De muziek staat aan en het bad ligt vol met banden en matten! We zijn op zondagen geopend van 14.00 tot 17.30 uur.

Openingstijden Tongelreep

Groepslessen tijdens de vakantie

Bij de Tongelreep en het Ottenbad zijn er dagelijks groepslessen en het aanbod is elke dag anders. Zo heb je altijd een leuke les om te volgen dat past in jouw agenda! Heb je nog puf na de les? Dan mag je lekker baantjes zwemmen als afronding! Je betaalt het reguliere entreetarief en je zit nergens aan vast. In de meivakantie geldt er een aangepast programma. Bekijk hieronder de actuele openingstijden en het aanbod van de groepslessen op een rij.

Openingstijden algemeen  Groepslessen

Het Golfslagbad en buitenbad zijn bij Zwemcentrum de Tongelreep definitief gesloten. Wel kun je lekker komen baantjes zwemmen of deelnemen aan zwem- en bewegingslessen!

Date: 
19 april 2017