Zwemmen in de herfstvakantie

< Terug

Lekker in de herfstvakantie zwemmen? Dat kan bij ons en Zwembad Ir. Ottenbad! Kom lekker zwemmen, spelen, duiken en plonzen! Natuurlijk zijn de sporters onder ons ook welkom om baantjes te komen zwemmen of een groepsles te volgen.

Zwemmen bij de Tongelreep 

Bij de Tongelreep kun je terecht voor een lekkere duik in het water. Wil je lekker komen zwemmen en spelen? Dat kan! Op maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur kan je vrij zwemmen in het 25-meterbad (ondiep/diep water) en in het verwarmde instructiebad (ondiep water).

Wist jij al dat je ook iedere zondagmiddag kunt komen zwemmen in het 25-meterbad van de Tongelreep? De muziek staat aan en het bad ligt vol met banden en matten! We zijn op zondagen geopend van 14.00 tot 17.30 uur. 

Openingstijden Tongelreep

Zwem en spring bij het Ottenbad

Wil je lekker met je gezin gaan zwemmen of juist gaan chillen met je vrienden? Het Ottenbad is de perfecte locatie voor een gezellig dagje uit. Tijdens de herfstvakantie kun je komen zwemmen in meerdere baden van het Ottenbad. Er ligt volop spelmateriaal klaar en de muziek gaat aan. In het 25-meterbad kun je van 13.00 tot 17.00 uur duiken van de springplanken!

Openingstijden Ottenbad 

Groepslessen tijdens de vakantie

Bij de Tongelreep en het Ottenbad zijn er dagelijks groepslessen en het aanbod is elke dag anders. Zo heb je altijd een leuke les om te volgen dat past in jouw agenda! Heb je nog puf na de les? Dan mag je lekker baantjes zwemmen als afronding! Je betaalt het reguliere entreetarief en je zit nergens aan vast. In de herfstvakantie geldt er een aangepast programma. Bekijk hieronder het aanbod van de groepslessen in de herfstvakantie.

 Groepslessen

De tijden van het baantjes zwemmen zijn gewijzigd vanaf 30 oktober! Lees er hier meer over. Tevens is het Golfslagbad van de Tongelreep definitief gesloten. Je kan nog wel bij ons baantjes zwemmen, zwem- en bewegingslessen volgen en meedoen met actieve aqauasportieflessen!

Date: 
19 september 2017