Aangepaste tijden baantjes zwemmen per 30 oktober

Bij de Tongelreep en het Ottenbad kan je iedere dag terecht voor zwemplezier. Ons zwemaanbod biedt voor ieder wat wils, van vrijzwemmen tot zwem- en bewegingslessen maar natuurlijk ook baantjes zwemmen. Het aanbod voor baantjeszwemmen in het Pieter van Hoogenband zou wijzigen per maandag 30 oktober, maar na overleg tussen wethouder Jakob Wedemeijer en baantjeszwemmers is er besloten om de sluiting van het baantjes zwemmen tussen 12.00 - 16.00 uur uit te stellen. Vanaf maandag 6 november tot 1 januari 2018 blijft het mogelijk om baantjes te zwemmen in de middag. 

De komende weken zal, samen met een aantal vertegenwoordigers van baantjeszwemmers, aandacht besteed worden het bespreken van alternatieven. 

In beweging bij de Tongelreep

Op tongelreep.nl staan voor de hele week de actuele tijden en locaties van baantjes zwemmen. Nog makkelijker is om jezelf aan te melden voor de mailing baantjes zwemmen en ontvang het actuele overzicht wekelijks in je mailbox. Zo ben je altijd goed geïnformeerd!

Ben je op de hoogte dat je, voor dezelfde toegangsprijs, gebruik kunt maken van de groepslessen bij de Tongelreep? Met veel groepslessen per week, zit er altijd wel een les bij die bij jou past. Zo kun je met de groepslessen nog meer halen uit je bezoek aan het zwembad. Op tongelreep.nl kun je bekijken welke groepslessen er die dag gegeven worden en hoe laat.

Zwemmen bij het Ottenbad

Maandag tot en met vrijdag is het Ottenbad tussen 7.00 tot 8.30 uur speciaal geopend voor baantjes zwemmen. Tijdens de overige reguliere openingstijden is het natuurlijk ook mogelijk om je baantjes te trekken. Dit kan dan in het recreatiebad.

Net als bij de Tongelreep, kun je bij het Ottenbad gebruik maken van groepslessen voor dezelfde toegangsprijs. Je kunt aan net zoveel lessen meedoen als je zelf wilt maar wanneer je liever even wil bijkomen in het bubbelbad, staat dat ook tot je beschikking. Kijk voor je bezoek aan het Ottenbad op ottenbad.nl zodat je kunt zien welke groepslessen er die dag gegeven worden en hoe laat.

Eindhoven heeft in 2020 een nieuw, duurzaam gezinsbad. Meer weten? klik dan hier!

Date: 
3 november 2017

Eindhoven heeft in 2020 een nieuw, duurzaam gezinsbad. Meer weten? klik dan hier!

Date: 
3 november 2017