Aangepaste tijden baantjes zwemmen per 30 oktober

Bij de Tongelreep en het Ottenbad kan je iedere dag terecht voor zwemplezier. Ons zwemaanbod biedt voor ieder wat wils, van vrijzwemmen tot zwem- en bewegingslessen maar natuurlijk ook baantjes zwemmen. Het aanbod voor baantjeszwemmen in het Pieter van Hoogenband verandert per maandag 30 oktober. Baantjeszwemmers kunnen van maandag t/m vrijdagmiddag tussen 12.00 tot 16.00 uur niet meer terecht in de Tongelreep. Natuurlijk ben je in de ochtend en avond welkom om baantjes te komen zwemmen. Wil je ’s middags zwemmen? Geen probleem, kom zwemmen bij het Ottenbad of sluit lekker aan bij een van de bewegingslessen!

In beweging bij de Tongelreep

Vanaf 30 oktober kun je baantjes zwemmen in het Pieter van den Hoogenband vanaf 07.00 tot 12.00 uur of na 16.00 uur tot in de avond. Op tongelreep.nl staan voor de hele week de actuele tijden en locaties van baantjes zwemmen. Nog makkelijker is om jezelf aan te melden voor de mailing baantjes zwemmen en ontvang het actuele overzicht wekelijks in je mailbox. Zo ben je altijd goed geïnformeerd!

Ben je op de hoogte dat je, voor dezelfde toegangsprijs, gebruik kunt maken van de groepslessen bij de Tongelreep? Met veel groepslessen per week, zit er altijd wel een les bij die bij jou past. Zo kun je met de groepslessen nog meer halen uit je bezoek aan het zwembad. Op tongelreep.nl kun je bekijken welke groepslessen er die dag gegeven worden en hoe laat.

Zwemmen bij het Ottenbad

Maandag tot en met vrijdag is het Ottenbad tussen 7.00 tot 8.30 uur speciaal geopend voor baantjes zwemmen. Tijdens de overige reguliere openingstijden is het natuurlijk ook mogelijk om je baantjes te trekken. Dit kan dan in het recreatiebad.

Net als bij de Tongelreep, kun je bij het Ottenbad gebruik maken van groepslessen voor dezelfde toegangsprijs. Je kunt aan net zoveel lessen meedoen als je zelf wilt maar wanneer je liever even wil bijkomen in het bubbelbad, staat dat ook tot je beschikking. Kijk voor je bezoek aan het Ottenbad op ottenbad.nl zodat je kunt zien welke groepslessen er die dag gegeven worden en hoe laat.

De tijden van het baantjes zwemmen zijn gewijzigd vanaf 30 oktober! Lees er hier meer over. Tevens is het Golfslagbad van de Tongelreep definitief gesloten. Je kan nog wel bij ons baantjes zwemmen, zwem- en bewegingslessen volgen en meedoen met actieve aqauasportieflessen!

Date: 
19 september 2017