Stages

Stageplaats zoeken

Het Sportleerbedrijf van Sportformule brengt vraag en aanbod van stageplaatsen in en rondom Eindhoven bij elkaar. Ben jij student en opzoek naar een stage? Kijk dan snel in onze vacaturebank. Jaarlijks worden honderden studenten ingezet bij o.a. sportverenigingen en basisscholen. In het onderstaande filmpje krijg jij een indruk van een stage bij Sportformule. 

Stageplaats aanbieden

Als ondernemer of vereniging kunt u een vacature aanmelden wanneer u op zoek bent naar één of meerdere stagiair(e)s. Studenten van Fontys Sporthogeschool, Summa Sport en Bewegen en andere opleidingen kunnen vervolgens direct solliciteren. De studenten die via Sportleerbedrijf stage lopen zijn het vliegwiel om de doelstellingen op gebied van sport en bewegen waar te maken. Ze worden gekoppeld aan de professionele medewerkers van Sportformule Eindhoven, waardoor de maatschappelijke waarde van sport in Eindhoven enorm wordt gestimuleerd.

Zoek een stageplaats ​Voeg een stage toe

Het Golfslagbad en buitenbad zijn bij Zwemcentrum de Tongelreep definitief gesloten. Wel kun je lekker komen baantjes zwemmen of deelnemen aan zwem- en bewegingslessen!

Date: 
19 april 2017