+ 3

Pétanquehal

Vijfkamplaan 12 | 5624 EB | Eindhoven

Pétanque, misschien beter bekend als jeu de boules (spel met ballen). Wist je dat er in Eindhoven-Noord een hele hal is, waar je dit gezellige spel kunt spelen? Je kunt er terecht met familie en/of vrienden voor een partijtje jeu de boules of een volledige arrangement. De hal ziet er gezellig uit en is de thuisbasis voor meerdere jeus de boules clubs en een handboogschietvereniging. In de hal zelf zijn maar liefst twaalf indoorbanen om het spel te spelen. Bij mooi weer is het mogelijk om op de buitenbanen te spelen. Als je zelf geen set speelballen hebt, kun je een set huren bij de kassa van het ir. Ottenbad (precies tegenover de ingang).

Meer informatie over de kosten en mogelijkheden kun je opvragen via het contactformulier. Je kunt dit formulier ook gebruiken voor vragen en/of opmerkingen. Grand Café De Aquarant ligt vlak bij de ingang van de hal. Daar kun je voor of na een gezellig spelletje jeu de boules, genieten van een hapje en een drankje. Combineer een bezoekje aan de pétanquehal met een hapje en drankje bij De Aquarant. Het ideale recept voor een gezellig uitje. Hopelijk tot gauw in de Pétanquehal in Eindhoven-Noord!

Voorwaarden

Bij gebruik van onze sportaccommodaties gelden de algemene gebruiksvoorwaarden en huisregels. 

Deel met een vriendDeel accommodatie via:

Deze accommodatie reserveren?

U kunt meer informatie aanvragen, of een reserveringsaanvraag plaatsen voor deze accommodatie. Hiervoor selecteert u onderaan de gewenste dag en tijd.

vanaf € 5,00per uur
Selecteer periode
Volledige prijslijst

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze medewerkers via: 040 - 2388866 of sportreservering@eindhoven.nl

Vergelijkbare accommodaties

Tennishal Eindhoven-Noord

Bekijk accommodatie

Sporthal de Vijfkamp

Bekijk accommodatie

Accommodatie reserveren - Periode selecteren

Bijvoorbeeld: 19-04-2019
 - 
:
 - 
:
Bijvoorbeeld: 19-04-2019
Bijvoorbeeld: 19-04-2019
Maandag
 - 
:
 - 
:
Dinsdag
 - 
:
 - 
:
Woensdag
 - 
:
 - 
:
Donderdag
 - 
:
 - 
:
Vrijdag
 - 
:
 - 
:
Zaterdag
 - 
:
 - 
:
Zondag
 - 
:
 - 
: