Overige activiteiten SEN

Naast de zes gemeentelijke accomodaties voor sport, recreatie en ontspanning, is op het complex in Eindhoven-Noord een groot aantal ondernemers en vrijetijdsaccomodaties gevestigd. Door dit enorm brede aanbod is er op het complex voor iedereen wat te beleven. Voor jong en oud, actie en ontspanning, alleen of met een groep. Je vind Sportcomplex Eindhoven-Noord in het noorden van de stad, gelegen tussen de woonwijken. Met uitstekende faciliteiten voor sport, bewegen, ontspanning, onderwijs en gezondheid.

Midgetgolf & Outdoorpark Op Noord

Op Noord bestaat uit een paviljoen & terras met het meest veelzijdige sport-, speel- & beweeguitzicht van Eindhoven. Dan is er het Midgetgolf & Outdoorpark, met onder meer een 18 holes midgetgolfbaan en hoogteparcours. Op het uitdagende Speel & Beweegplein vind je een 400 meter baan met electronsiche telling, 4 kunstgras sportveldjes, atletiekvoorzieningen en diverse digitale beweeggames.

Op Noord

Step by Step

Op drie locaties in Eindhoven worden door Step by Step lessen gegeven. De eigen dansstudio’s bevinden zich aan de Vijfkamplaan 16B in Eindhoven en in de wijken Blixembosch en Meerhoven. Er wordt les gegeven aan meer dan 100 groepen (jeugd en volwassenen).

Step by Step

Squash Time

Het grootste squash-centrum van Zuid-Nederland! Squash Time beschikt over 15 squashbanen waarvan een centre court met grote tribune, waardoor het organiseren of huisvesten van druk bezette toernooien tot de mogelijkheden behoort. Verder zijn er ruime kleedruimtes met voldoende douchegelegenheid en een gezellige bar waar je tijdens je apres-squash kunt genieten van een hapje en een drankje. Uiteraard zijn er kluisjes waar je jouw waardevolle spullen veilig op kunt bergen.

Squash Time

Klimcentrum Neoliet

Boulderen op niveau! Klimmen is een leuke en uitdagende sport. Een keertje proberen? Een avontuurlijk kinderfeestje of uitstapje? Sporten met school? Gewoon lekker klimmen of serieus trainen? Bij Neoliet is iedereen welkom om op een persoonlijke manier de klimsport te beoefenen.

Klimcentrum Neoliet

Hezemans Indoor Karting

Snelheid in optima forma. Hezemans Indoor Karting in Eindhoven is het indoorkartcentrum van top-coureur Mike Hezemans. Het circuit wordt tot één van de meest spectaculaire en uitdagende van Europa gerekend. Hezemans Indoor Karting is de ideale locatie voor je personeelsuitje.

Hezemans Indoor Karting

Ski-fit

Een goede voorbereiding op je wintersportvakantie! De piste beweegt onder je ski of snowboard naar boven, zodat je eindeloos kunt afdalen. De snelheid en steilte wordt aangepast aan jouw niveau. Je kunt jezelf zien skiën in grote spiegelwanden. Oneindig afdalen is ideaal voor het leren en laten inslijpen van de juiste bewegingen voor zowel beginners als gevorderden skiërs en snowboarders.

Ski-Fit

Mega Bowling

De Mega Bowling is de grootste bowling van Nederland met 33 bowlingbanen. Op de begane grond zijn 26 banen op één rij. Boven deze banen hangen grootbeeld videoschermen en in de banen zitten hekjes die bij bowlende kinderen automatisch omhoog kunnen gaan. Op de eerste verdieping zijn 7 bowlingbanen met dezelfde faciliteiten. Hier kun je uitstekend je privé-feest vieren tot maximaal 80 personen.

Mega Bowling Eindhoven

SportMáx

Sportpoli voor blessurepreventie, sportkeuring, advies, begeleiding en blessurebehandeling. Onder het label SportMáx heeft Maxima Medish Centrum een internationaal vermaarde afdeling sportgeneeskunde waar recreatieve sporters en topsporters behandeld worden in Eindhoven en Veldhoven. De sportartsen vormen ook een officieel Olympisch steunpunt.

SportMáx

Olympia Fitland

Professioneel fitnesscentrum voor individueel of begeleid sporten. Vanaf 2010 dit fitnesscentrum tot de Fitland Groep. Bij Olympia Fitland kun je swingen in de Zumba les, je spieren verstevigen met Body Pump, je conditie op peil houden op de Spinning fiets of een middag trainen in de fitnessruimte. Na het sporten is het goed toeven in de sauna of de bar.

Olympia Fitland

Marell Sports

Tennisacademy Marell Sports verzorgt tennistrainingen op de binnenbanen van Sportcomplex Eindhoven-Noord. Of je nu tennis wilt gaan spelen voor de fun, om actief bezig te zijn of om zo goed mogelijk te worden, bij Marell Sports ben je aan het goede adres. Dit door deskundigheid, inzet en enthousiasme van het trainersteam. Het doel is spelers op alle gebieden te ontwikkelen zodat zij een speltype kunnen vormen dat bij ze past.

Marell Sports

Basic-Fit

Zeven dagen per week zelfstandig sporten. Basic-Fit is de grootste budget fitnessketen van Nederland met 141 sportscholen. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland.

Basic-Fit

1 2 3 Speelparadijs

Heerlijk spelen in een overzichtelijke indoor- speeltuin. De indoorspeeltuin bestaat uit een grote speelstructuur waarin kinderen zich kunnen uitleven. Voor de kleintjes tot 4 jaar is er een apart snoezeleiland. Hier kunnen de ouders rondom plaats nemen om hun kinderen goed in de gaten te houden. Feesten: 1 2 3 Speelparadijs kan je alles bieden.

1 2 3 Speelparadijs

TotalFysio

TotalFysio is gespecialiseerd in het aanbieden van fysiotherapie, osteopatie, beweegprogramma's, dieetadvies en revalidatie. Naast het behandelen van de klachten kijken ze ook samen met je naar de oorzaak van de klachten. TotalFysio beschikt over moderne trainingsfaciliteiten waardoor alle facetten voor een goede basis aanwezig zijn.

TotalFysio