Zwemles voor vrouwen

< Terug naar overzicht
Zwemles volgens het erkende zwem-ABC
  • Locatie: Ottenbad
  • Doelgroep: Volwassenen
  • Soort les: Zwemles voor vrouwen
  • Intensiteit: Matig intensief

Beschrijving

De zwemlessen voor vrouwen zijn identiek aan de zwemlessen voor volwassenen, maar worden uitsluitend gegeven door vrouwelijke zweminstructeurs. De lessen vinden plaats in een voor overig publiek afgesloten ruimte. De zwemlessen zijn geschikt voor alle vrouwen (meisjes) vanaf 10 jaar die willen leren zwemmen of hun zwemtechniek willen verbeteren. Verder zijn de zwemlessen ook geschikt voor dames met 'watervrees'.

Extra mogelijkheid

Ook is er de mogelijkheid om recreatief te komen zwemmen, namelijk elke vrijdagavond van 20.00 tot 21.45 uur. Het vrijzwemmen is in dezelfde, voor overige publiek afgesloten, ruimte en er wordt toezicht gehouden door vrouwelijke instructeurs. Je kunt dus zwemles volgen voor het zwem-ABC of gewoon rustig baantjes zwemmen, de keuze is aan jou.

Toelichting/Opmerkingen

* Een zwemles duurt 45 minuten.

Lestijden

TijdMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
7:00 - 12:00
12:00 - 17:00
17:00 - 22:00
Gevorderden
18:30-19:15
Beginners
19:15-20:00

Meer informatie

Tarieven

De tarieven van deze les zijn terug te vinden op onze tarievenpagina.

Meer informatie

Inschrijven voor de lessen is mogelijk bij de kassa van het Ir. Ottenbad. Na inschrijving ontvang je een bericht zodra je kan starten met de les. Wil je meer informatie over de lessen of het inschrijven? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op via (040) 238 88 00.

Contactformulier

Contactformulier - Zwemles

Bovenstaande gegevens verwerken wij met jouw toestemming en enkel voor het beantwoorden van jouw bericht over deze zwem- of bewegingsles. Lees ook onze privacyverklaring.

This webform is enabled. Applications opened on 0 and will be closed on 99999