Waterbootcamp

< Terug naar overzicht
Pittige stevige en fanatieke workout
  • Locatie: Ottenbad
  • Doelgroep: Volwassenen
  • Soort les: Aquasportief
  • Intensiteit: Intensief

Beschrijving

Waterbootcamp is een aquasport, gericht op de actieve sporter met een divers aanbod van bootcamp oefeningen in het water en op de kant. Het werken aan de conditie wordt tijdens het bootcamp programma afgewisseld met spierversterkende oefeningen en intervaltrainingen. De uit Amerika overgewaaide waterbootcamp is een pittige, stevige en fanatieke workout!

Tip: Omdat de oefeningen zowel in het water als op de kant plaatsvinden, raden wij aan om tijdens deze activiteit sportschoenen en een korte broek/fietsbroek over de zwemkleding te dragen.

Gezond en actief bezig zijn met je lichaam? Het ir. Ottenbad heeft een groot en divers aanbod van aquasportieflessen. Met zes verschillende groepslessen en een speciaal aquasportiefprogramma voor volwassenen, is er altijd een les die bij je past. Aquasportief is het ideale middel om razendsnel calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren. Dit wel op een verantwoorde manier, want door de weerstand van het water heb je minder kans op blessures.

Bij Aquasportief mag je aan zoveel lessen meedoen als je zelf wilt, wanneer het jou uitkomt! Bij alle lessen staat de kwaliteit en het persoonlijke contact centraal. Stap op je eigen niveau in en ga na een uitdagende les met een voldaan gevoel naar huis.

Lestijden

TijdMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
7:00 - 12:00
12:00 - 17:00
17:00 - 22:00
20:45-21:15
20:30-21:15
21:15-21:45

Meer informatie

Tarieven

Om deel te nemen aan Waterbootcamp betaal je het normale entreetarief. Dit geldt ook voor al onze andere Aquasportief activiteiten. Kijk hier voor meer informatie over alle activiteiten. De tarieven zijn terug te vinden op onze tarievenpagina.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de lessen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op via (040) 238 88 00. Inschrijven voor Waterbootcamp is niet nodig.

Contactformulier

Contactformulier - Zwemles

Bovenstaande gegevens verwerken wij met jouw toestemming en enkel voor het beantwoorden van jouw bericht over deze zwem- of bewegingsles. Lees ook onze privacyverklaring.

This webform is enabled. Applications opened on 0 and will be closed on 99999

Je mening

Wij zijn erg benieuwd naar je mening over deze zwemles. Laat je opmerking hieronder achter!*

* Na het inzenden van je mening, ontvang je een e-mail op het ingevoerde e-mailadres. Ontvang je deze e-mail niet in je inbox, kijk dan even bij je ongewenste e-mails. Het geautomatiseerde bericht kan als spam worden gezien.