Baantjes zwemmen onder begeleiding van een instructeur
  • Locatie: Ottenbad
  • Doelgroep: Volwassenen
  • Soort les: Aquasportief
  • Intensiteit: Matig intensief

Beschrijving

Tijdens trimzwemmen trek je baantjes onder begeleiding van een instructeur. Een ideale lesactiviteit waarmee je werkt aan je conditie en lichaam.

Gezond en actief bezig zijn met je lichaam? Het ir. Ottenbad heeft een groot en divers aanbod van aquasportieflessen. Met zes verschillende groepslessen en een speciaal aquasportiefprogramma voor volwassenen, is er altijd een les die bij je past. Aquasportief is het ideale middel om razendsnel calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren. Dit wel op een verantwoorde manier, want door de weerstand van het water heb je minder kans op blessures.

Bij Aquasportief mag je aan zoveel lessen meedoen als je zelf wilt, wanneer het jou uitkomt! Bij alle lessen staat de kwaliteit en het persoonlijke contact centraal. Stap op je eigen niveau in en ga na een uitdagende les met een voldaan gevoel naar huis.

Lestijden

TijdMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
7:00 - 12:00
Diep water
10:45-11:15
Diep water
10:45-11:15
12:00 - 17:00
17:00 - 22:00

Meer informatie

Tarieven

Voor deelname aan het trimzwemmen betaal je het normale entreetarief. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de lessen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op via (040) 238 88 00

Contactformulier

Contactformulier - Zwemles

Bovenstaande gegevens verwerken wij met jouw toestemming en enkel voor het beantwoorden van jouw bericht over deze zwem- of bewegingsles. Lees ook onze privacyverklaring.

This webform is enabled. Applications opened on 0 and will be closed on 99999