Therapeutisch zwemmen

< Terug naar overzicht
Therapeutisch zwemmen: bewegen met een beperking
  • Locatie: Ottenbad
  • Doelgroep: Personen met een beperking of medische indicatie
  • Soort les: Therapeutisch zwemmen
  • Intensiteit: Ontspannen

Beschrijving

Heb je fysieke beperkingen maar wil je toch lekker bewegen? Dat kan perfect in het water! In het ir. Ottenbad kun je wekelijks therapeutische lessen volgen. Tijdens deze lessen werk je onder begeleiding van een zweminstructeur aan een goede conditie en verbeter je jouw mobiliteit.

Gevarieerd bewegen in het water

De lessen van Therapeutisch zwemmen bestaan uit leuke en gevarieerde oefeningen die voor iedereen gemakkelijk te volgen zijn. Je werkt met verschillende materialen in een warm bad van 32 graden celsius. De therapeutische lessen zijn geschikt voor mensen met heup-, rug- en/of nekklachten, artrose of reuma. Daarnaast is therapeutisch zwemmen ook geschikt als revalidatie.

Lestijden

TijdMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
7:00 - 12:00
12:00 - 17:00
17:00 - 22:00
19:45-20:15

Meer informatie

Tarieven

De tarieven van deze les zijn terug te vinden op onze tarievenpagina.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de lessen of het inschrijven? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op via (040) 238 88 00. Let op: inschrijven via de website is (nog) niet mogelijk. Wil je je inschrijven voor één van deze lessen, dan dien je naar de kassa van onze accommodatie te komen.

Contactformulier

Contactformulier - Zwemles

Bovenstaande gegevens verwerken wij met jouw toestemming en enkel voor het beantwoorden van jouw bericht over deze zwem- of bewegingsles. Lees ook onze privacyverklaring.

This webform is enabled. Applications opened on 0 and will be closed on 99999