Speel en feest mee bij het Ottenbad Waterfestijn

Elke woensdag van 13.00 tot 17.00 uur is het feest bij het Ottenbad! Speciaal voor kinderen van de basisschool wordt het recreatiebad omgetoverd voor een heus Waterfestijn, inclusief muziek. Wat er gaat gebeuren, is elke week weer een verrassing, maar zeker is dat het een topmiddag wordt. Loopbruggen, matten, foambuizen, de meest uiteenlopende spellen en wedstrijden. Alles kan! Kom een kijkje nemen en speel mee!

Feestelijke waterpret

Voor het Waterfestijn in het Ottenbad betaal je het reguliere tarief. Tip: het ir. Ottenbad Waterfestijn is zeer geschikt voor een kinderfeestje!

Boek een kinderfeestje

Lekker zwemmen bij het Ottenbad!

Wil je lekker met je gezin gaan zwemmen of juist gaan chillen met je vrienden? Het recreatiebad van het Ottenbad is de perfecte locatie voor een ontspannen dagje uit. Hier kun je lekker spelen en ravotten in het water of genieten van de bubbelbaden. Lekker relaxen kan ook, droom weg in onze infraroodsauna’s of stoomcabines. Voor een hapje en drankje ben je bij het zwemmersterras aan het goede adres.

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over de diverse mogelijkheden? Wij verwijzen je graag naar ons online contactformulier. Je kan ons ook bellen, via (040) 238 88 00. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Contact opnemen

Eindhoven heeft in 2020 een nieuw, duurzaam gezinsbad. Meer weten? klik dan hier!

Date: 
3 november 2017

Eindhoven heeft in 2020 een nieuw, duurzaam gezinsbad. Meer weten? klik dan hier!

Date: 
3 november 2017

Zondag 26 november sluit het massagebad om 16.00 uur i.v.m. onderhoud. Van 27 november t/m 3 december is er jaarlijks onderhoud aan het recreatiebad. Lees hier meer over.

Date: 
23 november 2017