Openingstijden baantjes zwemmen

Wist je dat je bij het ir. Ottenbad ook heerlijk relaxt baantjes kunt komen zwemmen? Baantjes zwemmen is goed voor je conditie, je traint er je spieren mee en het is niet blessuregevoelig. Je gewrichten worden namelijk minder zwaar belast dan op het droge. Vind je het leuk om te zwemmen en tegelijk te trainen en je conditie te verbeteren? Dan is baantjes zwemmen wat voor jou!

Tijden en dagen

Van maandag tot en met vrijdag is het zwembad tussen 7.00 tot 8.30 uur speciaal geopend voor baantjes zwemmen. In onderstaand schema is te zien op welke dag je in welk bad terecht kunt. Tijdens de overige reguliere openingstijden is het natuurlijk ook mogelijk om je baantjes te trekken. Dit kan dan in het recreatiebad. LET OP: tot en met 25 augustus is het ir. Ottenbad pas vanaf 10.00 uur geopend voor baantjes zwemmers in verband met de zomervakantie!

Dag Bad
Maandag 25-meterbad
Dinsdag Recreatiebad
Woensdag 25-meterbad
Donderdag Recreatiebad
Vrijdag 25-meterbad

 

Het buitenbad en Golfslagbad van de Tongelreep zijn definitief gesloten. Wij zijn wel nog open voor baantjes zwemmen! Vrij zwemmen kan deze zomer in het binnen- en buitenbad van het Ottenbad. 

Date: 
26 juni 2017

Let op: tot en met 25 augustus is baantjes zwemmen in het Ottenbad mogelijk vanaf 10.00 uur i.v.m. de zomervakantie.

Date: 
14 augustus 2017