Openingstijden baantjes zwemmen

Wist je dat je bij het ir. Ottenbad ook heerlijk relaxt baantjes kunt komen zwemmen? Baantjes zwemmen is goed voor je conditie, je traint er je spieren mee en het is niet blessuregevoelig. Je gewrichten worden namelijk minder zwaar belast dan op het droge. Vind je het leuk om te zwemmen en tegelijk te trainen en je conditie te verbeteren? Dan is baantjes zwemmen wat voor jou!

Tijden en dagen

Van maandag tot en met vrijdag is het zwembad tussen 7.00 tot 8.30 uur speciaal geopend voor baantjes zwemmen. In onderstaand schema is te zien op welke dag je in welk bad terecht kunt. Tijdens de overige reguliere openingstijden is het natuurlijk ook mogelijk om je baantjes te trekken. Dit kan dan in het recreatiebad.

Let op: in verband met onderhoud zijn er wijzigingen aan het schema baantjes zwemmen. Van 16 juli t/m 22 juli is het baantjes zwemmen van maandag t/m vrijdag in het recreactiebad. Van 23 juli t/m 17 augustus is er geen baantjes zwemmen in de ochtend van 7.00 tot 8.30 uur. Wel kan je tijdens de reguliere openingstijden baantjes trekken in het recreatiebad.

 Openingstijden zomervakantie

Dag Bad
Maandag 25-meterbad
Dinsdag Recreatiebad
Woensdag 25-meterbad
Donderdag Recreatiebad
Vrijdag 25-meterbad

 

De zomervakantie is begonnen! Bekijk hier de aangepaste openingstijden.

Date: 
7 juli 2018

De zomervakantie is begonnen! Klik hier voor actuele informatie over de openingstijden, onderhoud van de baden en zwem- en bewegingslessen. 

Date: 
6 juli 2018