Openingstijden baantjes zwemmen

Wist je dat je bij het ir. Ottenbad ook heerlijk relaxt baantjes kunt komen zwemmen? Baantjes zwemmen is goed voor je conditie, je traint er je spieren mee en het is niet blessuregevoelig. Je gewrichten worden namelijk minder zwaar belast dan op het droge. Vind je het leuk om te zwemmen en tegelijk te trainen en je conditie te verbeteren? Dan is baantjes zwemmen wat voor jou!

Tijden en dagen

Van maandag tot en met vrijdag is het zwembad tussen 7.00 tot 8.30 uur speciaal geopend voor baantjes zwemmen. In onderstaand schema is te zien op welke dag je in welk bad terecht kunt. Tijdens de overige reguliere openingstijden is het natuurlijk ook mogelijk om je baantjes te trekken. Dit kan dan in het recreatiebad.

Onderhoud

Van 3 t/m 7 december is er onderhoud in het recreatiebad. Het baantjes zwemmen wordt op dinsdag 4 december en donderdag 6 december verplaatst naar het 25-meterbad. Meer informatie over het onderhoud in het recreatiebad lees je op deze pagina

Dag Bad
Maandag 25-meterbad
Dinsdag Recreatiebad
Woensdag 25-meterbad
Donderdag Recreatiebad
Vrijdag 25-meterbad

Van 3 t/m 7 dec. is er onderhoud aan het recreatiebad. Er is dan geen recreatief zwemmen (vrij zwemmen) en vervallen alle zwem- en bewegingslessen die in het recreatiebad plaatsvinden.

Date: 
26 november 2018