Heerlijk buiten zwemmen

Niet te geloven, zomer in Eindhoven! Wil jij genieten van glijbanen, baantjes zwemmen, leuke activiteiten doen of gewoon lol maken? Dat kan bij het Ir. Ottenbad! Hier krijg jij het ultieme vakantiegevoel. Kijk voor openingstijden, tarieven, activiteiten en meer informatie op de website van het Ottenbad.
 

Buitenbad weer geopend!

Het buitenbad van het Ottenbad weer geopend! Tot en met september kun je goed vertoeven in het leuke buitenbad met ligweide en zonneterras. Leef je met je vriendjes of vriendinnetjes uit in het recreatiebad of op de twee uitdagende glijbanen. Speel met je (klein)kind in het baby- en peuterbad. Genieten van de zon kan op het afgeschermde zonneterras!

Openingstijden

Het buitenbad bij het Ottenbad is elke dag open. Het buitenbad is enkel gesloten bij stormachtig weer. Als het kouder is ben je natuurlijk meer dan welkom om binnen te genieten van het recreatiebad van het ir. Ottenbad.

De zomervakantie is begonnen! Bekijk hier de aangepaste openingstijden.

Date: 
7 juli 2018

De zomervakantie is begonnen! Klik hier voor actuele informatie over de openingstijden, onderhoud van de baden en zwem- en bewegingslessen. 

Date: 
6 juli 2018