Bewegingsles voor aanstaande moeders / zwangerschapszwemmen

< Terug naar overzicht
Blijf tijdens je zwangerschap ontspannen in beweging
  • Locatie: Ottenbad
  • Doelgroep: Volwassenen
  • Soort les: Zwemles voor aanstaande moeders
  • Intensiteit: Matig intensief

Beschrijving

Blijf als aanstaande moeder in conditie en kom zwangerschapszwemmen bij het Ottenbad. Zwangerschapszwemmen is niet alleen één van de weinige sporten die tijdens de hele zwangerschap beoefend kan worden, het is ook een verantwoorde aanvulling op de reguliere zwangerschapsbegeleiding. Bij het Ottenbad ben je welkom in ons verwarmde therapiebad al vanaf de eerste weken in de zwangerschap. Voordat je deel gaat nemen aan het zwangerschapszwemmen, adviseren wij dit te overleggen met je verloskundige om te beoordelen of er eventueel bezwaren zijn.

Ontspannen in beweging voor aanstaande moeders

Tijdens het zwangerschapszwemmen ervaar je onder andere doelgerichte oefeningen om de conditie te verbeteren en de been-, borst- en bilspieren te trainen. Zelfs als je buik in omvang toeneemt, kun je vrijwel alle oefeningen probleemloos uitvoeren. Iedere les wordt afgesloten met een ontspanningsvorm.

Lestijden

TijdMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
7:00 - 12:00
12:00 - 17:00
17:00 - 22:00
19:15-19:45

Meer informatie

Tarieven

Deelname aan deze les is tegen betaling van het normale entreetarief. Inschrijven is niet nodig.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de lessen? Vul dan het contactformulier in of bel naar (040) 238 88 00. Inschrijven is niet nodig.

Contactformulier

Contactformulier - Zwemles

Bovenstaande gegevens verwerken wij met jouw toestemming en enkel voor het beantwoorden van jouw bericht over deze zwem- of bewegingsles. Lees ook onze privacyverklaring.

This webform is enabled. Applications opened on 0 and will be closed on 99999