Aquaspinning

< Terug naar overzicht
Gezond en actief bezig zijn met je lichaam
  • Locatie: Ottenbad
  • Doelgroep: Volwassenen
  • Soort les: Aquaspinning
  • Intensiteit: Intensief

Beschrijving

Bij Aquaspinning fiets je op een spinningbike in ondiep water. Door de weerstand van het water is Aquaspinning een intensieve conditietraining met een hoge vetverbranding. De les bestaat uit een warming-up, een inspanningsgedeelte en een cooling-down. Door de weerstand van het water is de training intensiever dan gewone spinning en wordt er sneller resultaat bereikt. Voor deze activiteit is het verplicht om sportschoenen te dragen. Let op: er zijn maar een beperkt aantal fietsen beschikbaar per les. (ongeveer 15 stuks)

Gezond en actief bezig zijn met je lichaam? Het ir. Ottenbad heeft een groot en divers aanbod van aquasportieflessen. Met zes verschillende groepslessen en een speciaal aquasportiefprogramma voor volwassenen, is er altijd een les die bij je past. Aquasportief is het ideale middel om razendsnel calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren. Dit wel op een verantwoorde manier, want door de weerstand van het water heb je minder kans op blessures.

Bij Aquasportief mag je aan zoveel lessen meedoen als je zelf wilt, wanneer het jou uitkomt! Bij alle lessen staat de kwaliteit en het persoonlijke contact centraal. Stap op je eigen niveau in en ga na een uitdagende les met een voldaan gevoel naar huis.

Lestijden

TijdMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
7:00 - 12:00
12:00 - 17:00
17:00 - 22:00
20:45-21:15
20:45-21:15

Meer informatie

Aquasportiefprogramma voor volwassenen

Op donderdagavond biedt het ir. Ottenbad een Aquasportiefprogramma aan uitsluitend voor volwassenen. Op deze avond kun je deelnemen aan de lessen Aquaspinning, Aquarobics, en/of Aquajoggen. Waterbootcamp is een vaste activiteit van deze avond.

Tarieven

Bij Aquasportief betaal je slechts het normale entreetarief. Zo kun je dus sporten wanneer het jou uitkomt en zit je nergens aan verbonden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de lessen ? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op via (040) 238 88 00. Inschrijven is niet nodig. 

Contactformulier

Contactformulier - Zwemles

Bovenstaande gegevens verwerken wij met jouw toestemming en enkel voor het beantwoorden van jouw bericht over deze zwem- of bewegingsles. Lees ook onze privacyverklaring.

This webform is enabled. Applications opened on 0 and will be closed on 99999

Je mening

Wij zijn erg benieuwd naar je mening over deze zwemles. Laat je opmerking hieronder achter!*

* Na het inzenden van je mening, ontvang je een e-mail op het ingevoerde e-mailadres. Ontvang je deze e-mail niet in je inbox, kijk dan even bij je ongewenste e-mails. Het geautomatiseerde bericht kan als spam worden gezien.