Zwemmen doe je bij het Ottenbad

< Terug

Lekker dagje zwemmen? Dan moet je bij het ir. Ottenbad zijn! Met buiten een groot buitenbad en kinderbad, een fijne ligweide en drie glijbanen, kun je je bij mooi weer perfect vermaken! Of je nu houdt van super snel of super slingeren of nog super klein bent, er is altijd een glijbaan voor jou. Is het grijs en regenachtig? Geen zorgen! Ook binnen kun je met het gezin lekker spetteren en spelen. Om het feestje compleet te maken, zetten wij er een gezellig muziekje bij op en misschien word je wel verrast door een leuke wateractiviteit. Kom je langs?

Bekijk de openingstijden Kaartje kopen?

Recreatief zwemmen bij de Tongelreep

Bij de Tongelreep kun je deze zomer ook recreatief zwemmen, zij het alleen op zondagmiddag tussen 12.00 en 17.30 uur in het 25-meterbad. Ook kun je hier dagelijks baantjes zwemmen.

De tijden van het baantjes zwemmen zijn gewijzigd vanaf 30 oktober! Lees er hier meer over. Tevens is het Golfslagbad van de Tongelreep definitief gesloten. Je kan nog wel bij ons baantjes zwemmen, zwem- en bewegingslessen volgen en meedoen met actieve aqauasportieflessen!

Date: 
19 september 2017

Op vrijdag 22 september vindt er onderhoud plaats aan het 25-meterbad. Het baantjes zwemmen zal plaats vinden in het recreatiebad van 07:00 - 08:30 uur.

Date: 
18 september 2017