Zomervakantie bij het Ottenbad!

< Terug

De zomervakantie is begonnen! Van 7 juli t/m 19 augustus geniet je bij het Ottenbad van het mooie weer. Het Ottenbad is een gezellig familiebad met een recreatiebad, 25-meterbad, peuterbaden en buitenbad. Met dit mooie weer is het goed vertoeven in het buitenbad met ligweide en zonneterras. Kom ook en leef je uit met je vriendjes of vriendinnetjes in het buitenbad op de twee uitdagende glijbanen. Speel met je (klein)kind in het baby- en peuterbad. Genieten van de zon kan op het afgeschermde zonneterras. Daar mag je gratis een zonnebedje gebruiken! Voor een verfrissend drankje, heerlijk ijsje of een gezonde salade kun je terecht bij Grand Café Aquarant.

Hieronder vindt je alle informatie die je nodig hebt voor een zomer vol zwemplezier. 

Openingstijden

Tijdens de zomervakantie zijn er aangepaste openingstijden. Klik op de onderstaande button om naar de openingstijden te gaan. 

 Openingstijden

Baantjes zwemmen

Vanwege onderhoud zijn er wijzigingen aan het schema baantjes zwemmen. Van 16 juli t/m 22 juli is het baantjes zwemmen van maandag t/m vrijdag in het recreactiebad. Van 23 juli t/m 17 augustus is er geen baantjes zwemmen in de ochtend van 7.00 tot 8.30 uur. Natuurlijk kan je tijdens de reguliere openingstijden baantjes trekken in het recreatiebad. 

 Baantjes zwemmen Onderhoud

10-badenkaart

In de maanden juli en augustus wordt zwemmen bij het ir. Ottenbad nog veel leuker! Samen met je vrienden, gezin of alleen zwem je extra voordelig met de 10-badenkaart. Koel lekker af in het buitenbad, kom lekker bubbelen en geniet van veel zwemplezier. Met de 10-badenkaart kun je tien keer komen zwemmen en de kaart is niet persoonsgeboden. Zo wordt zwemmen met je vrienden of gezin nog leuker! De 10-badenkaart is geldig van 7 juli t/m 31 oktober en is te koop aan de kassa van het ir. Ottenbad voor slechts € 45,00 per kaart. Dat is een korting van maar liefst 25%.

10-badenkaart

De zomervakantie is begonnen! Bekijk hier de aangepaste openingstijden.

Date: 
7 juli 2018

De zomervakantie is begonnen! Klik hier voor actuele informatie over de openingstijden, onderhoud van de baden en zwem- en bewegingslessen. 

Date: 
6 juli 2018