Strijd om goud in de Dameskorfbal Zaalfinale

< Terug

Op zaterdag 17 maart ademt het Indoor-Sportcentrum Eindhoven Dameskorfbal. Dan wordt hét kampioenschap gespeeld om de landelijke titel binnen het Dameskorfbal: de Dameskorfbal Zaalfinale. Niet alleen de finalisten van de Topklasse strijden om het goud, maar ook de Hoofdklasse A-jeugd vecht in Eindhoven om de titel. En zoals de fans van Dameskorfbal én van de finale gewend zijn, vindt voor de jeugd het Indoor Sportspektakel plaats. Voor D- tot en met B-jeugd is een sportief en uitdagend korfbalarrangement samengesteld, met activiteiten als zwemmen en waterkorfbal in het Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep en koppelschieten en nog vele andere (korfbal)activiteiten in de sporthal.

Het programma en toegangskaarten

9.00 - 15.45 uur Indoor Sportspektakel voor B- & C-jeugd
9.00 - 15.45 uur Indoor Sportspektakel voor D-jeugd
16.30 uur zaal open voor publiek (toegangscontrole)
17.15 uur Finale Hoofdklasse A-jeugd
19.30 uur Finale Topklasse

Toegangskaarten kun je online bestellen. Hoe eerder je je tickets bestelt, des te voordeliger ze zijn. Zorg dat je dit voordeel niet misloopt!

Toegangskaarten bestellen

Het Indoor Sportspektakel

Een dag vol korfbal en andere spellen: korfbal in het water, korfbal in de zaal, de stormbaan. Welke korfbalfan wil dat nu niet? Met het team dat je kent of met een speciaal voor die dag samengesteld team, tijdens het Indoor Sportspektakel staat fun en gezelligheid voorop! Is jouw team heel fanatiek? Dan gaan jullie natuurlijk voor de winst van die dag. En met de stem die jullie na afloop nog over hebben, kunnen jullie vervolgens jullie favorieten aanmoedigen tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale. Is jullie team nog niet aangemeld voor het Indoor Sportspektakel in Eindhoven? Je hebt tot 1 maart de tijd, dan sluiten de inschrijvingen.

Inschrijven Indoor Sportspektakel

Korfballen bij een Eindhovense kortfbalvereniging

Korfbal is een mooie, technische sport. Atletisch vermogen, gecombineerd met techniek, inzet, inzicht en teamspirit, maakt korfbal interessant om naar te kijken. Daarnaast; Korfbal is ‘the only mixed teamsport’ en ‘Made in Holland’. In Eindhoven hebben we maar liefst 3 korfbalverenigingen: Korfbalvereniging DSC, PSV Korfbal, Rust Roest Korfbal.