Oranje volleybaldames spelen tegen topteams in Eindhoven

< Terug

De Oranje volleybaldames zijn gestart met de voorbereiding op het WK, dat van 29 september t/m 20 oktober 2018 in Japan gespeeld wordt. Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding vormt het nieuwe oefentoernooi: Rabobank Super Series. Oranje speelt naast Hoogeveen ook in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven tegen drie internationale topteams: Italië, Rusland en Turkije. Een spektakel waar elke volleyballiefhebber bij wil zijn!

Goede voorbereidingen met spannende duels

De volleybaldames werken momenteel op Papendal keihard met bondscoach Jamie Morrison en de rest van de staf om optimaal voorbereid te raken op het WK. Naast veel en hard trainen was er ook de wens om oefenwedstrijden te spelen tegen aan aantal sterke tegenstanders. Dat is geregeld voor de Oranje dames. In aanloop naar het WK in Japan spelen ze de Rabobank Super Series op Nederlandse bodem. Een mooie kans voor elke Oranjefan om de dames deze zomer nog een keer in eigen land te bewonderen.

De Rabobank Super Series bestaat uit een interessante vierkamp. Het team van Morrison gaat de degens kruisen met Italië, Rusland en Turkije. Vier internationale topteams, het zal ongetwijfeld spectaculaire duels opleveren. In de Volleybal Nations League troffen de teams elkaar ook al, dat werden zeer spannend een mooie wedstrijden.

Bestel online jouw tickets  Meer lezen over de Rabobank Super Series

Een zomer vol volleybal

Eerder beleefden we deze zomer in Eindhoven al de DELA Beachvolleybal en WK zitvolleybal in het Parktheater. Op 11 en 12 augustus worden de finales van de Rabobank Super Series in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven gespeeld. 

Check het programma

Met een zomer vol volleybal, heb jij misschien ook wel zin om een balletje op te slaan! Dat kan natuurlijk want in Eindhoven hebben we daar meerdere mogelijkheden voor. Je kunt lekker met je vrienden gratis gebruik maken van de #040zandbak naast de Fontys Sporthogeschool of sluit je aan bij een sportvereniging. Op eindhovensport.nl staan alle sportaanbieders op een rij.

 

De zomervakantie is begonnen! Bekijk hier de aangepaste openingstijden.

Date: 
7 juli 2018

De zomervakantie is begonnen! Klik hier voor actuele informatie over de openingstijden, onderhoud van de baden en zwem- en bewegingslessen. 

Date: 
6 juli 2018