Eindhoven Sport fotowedstrijd: stuur jouw sportfoto in en win mooie prijzen!

< Terug

Ben jij een echte sportfotograaf (in de dop)? Of maakte jij gewoon een prachtig lucky shot bij die fantastische wedstrijd of tijdens de training? Stuur jouw beste sportfoto(‘s) in en maak kans op gave prijzen. Wat dacht je van een sport- of fotografiewaardebon van € 250,-, € 150,- of € 100,-? De tien beste foto’s worden bepaald door onze vakjury, waarna gestemd kan worden door het publiek! De fotografen van de drie foto’s die het beste scoren, gaan er vandoor met de cadeaubonnen.

Voorbeelden

Wat voor foto’s kunnen het zijn?  Foto’s van mensen die aan het sporten zijn in de openbare ruimte, bij verenigingen of tijdens een evenement. Foto’s van gymlessen, aangepast sporten of fanatiekelingen die zich uitleven in één van de sportaccommodaties. Het kan allemaal, zo lang het maar in Eindhoven is en jij hem zelf gemaakt hebt. Ook belangrijk is het dat de mensen die op de foto staan toestemming hebben gegeven voor de foto. Tenminste als het duidelijk om één of een paar mensen gaat. Als je een hele grote groep gefotografeerd hebt, is dit niet nodig.

Extra kans maken? 

Wil je extra kans maken, zorg er dan voor dat je foto voldoet aan deze voorwaarden:

  • De foto is minimaal 300 dpi;

  • Er staat geen watermerk of logo van de fotograaf op de foto;

  • Het is duidelijk zichtbaar dat de foto in Eindhoven gemaakt is;

  • De sporter staat centraal;

  • Het is een actieshot;

  • De foto is niet samengesteld uit meerdere beelden of in hoge maten geretoucheerd of bewerkt;

  • Het beeld straalt energie of emotie uit.

Jouw foto’s

Natuurlijk schrijven we niet zomaar een fotowedstrijd uit. Bij Eindhoven Sport werken we graag samen met de mensen uit de stad en laten we graag mensen zien die aan het sporten zijn in de stad. Dus geen stockfoto’s die enorm bewerkt zijn en ergens in de Verenigde Staten geschoten zijn, maar echte inwoners, echte beelden en echte zweetdruppels. De ingezonden foto’s willen we dan ook gebruiken voor onze online en offline middelen zoals: social media, posters, flyers en websites. Waar mogelijk zullen we altijd de fotograaf benoemen, want die verdient natuurlijk alle eer.

Meedoen? Stuur je foto(‘s) in vóór 1 oktober 2017 en maak kans op van één van de sport- of fotografiewaardebonnen van € 250,-, € 150,- of € 100,-!

Stuur je foto('s) in

Het buitenbad en Golfslagbad van de Tongelreep zijn definitief gesloten. Wij zijn wel nog open voor baantjes zwemmen! Vrij zwemmen kan deze zomer in het binnen- en buitenbad van het Ottenbad. 

Date: 
26 juni 2017

Let op: tot en met 25 augustus is baantjes zwemmen in het Ottenbad mogelijk vanaf 10.00 uur i.v.m. de zomervakantie.

Date: 
14 augustus 2017