WK Zitvolleybal 2018

18 juli 2018 ‐ 10:00 tot 17:00

Heeft u vragen of opmerkingen over deze activiteit? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens;

Informatie activiteit

De volleybalbond organiseert dit jaar: Volley2018! Een groot volleybalevenement worden de drie Olympische volleybaldisciplines verenigd: de EK Beachvolleybal, de WK Zitvolleybal én het EK volleybal voor jongens onder 20 jaar. Zo stat in juli het WK Zitvolleybal in de spotlight en wordt gespeeld op bijzondere locaties door het hele land, zo ook in Eindhoven! Eindhoven is op 18 en 19 juli gastheer van de derde en beslissende ronde van de poulefase en alle vier kwartfinales bij de mannen. In het Parktheater komen twee wedstrijdvelden.

WK Zitvolleybal: topsport in het theater

De WK Zitvolleybal, voor mannen en vrouwen, worden georganiseerd op vijf locaties. De beoogde speelsteden zijn naast Eindhoven, ook Venlo, Arnhem, Rotterdam en Den Haag. De wedstrijden van de WK Zitvolleybal in Eindhoven op een bijzondere locatie gespeeld: in het Parktheater. Op die manier worden sport en cultuur op ingenieuze wijze met elkaar verbonden. Nederland maakt deze zomer kennis met zitvolleybal!

Tickets

Tickets kun je op de website bestellen vanaf €5,00. Er is keuze uit meerdere arrangementen. Zo geldt voor clubs dat ieder tiende kaartje gratis is (10 voor de prijs van 9). Een mooie reden om in juli naar het WK zitvolleybal te komen!

Aanvullende informatie

 • Sport:
  Volleybal
 • Doelgroep:
  Groep 4 (7 - 8 jaar)
  Groep 5 (8 - 9 jaar)
  Groep 6 (9 - 10 jaar)
  Groep 7 (10 - 11 jaar)
  Groep 8 (11 - 12 jaar)
  Jeugd (13 - 18 jaar)
  Volwassenen
  Senioren
  Aangepaste sporten
 • Locatie:
  Parktheater
 • Kosten:
  Tickets vanaf €5,00

Social

Tip een vriend

De zomervakantie is begonnen! Bekijk hier de aangepaste openingstijden.

Date: 
7 juli 2018

De zomervakantie is begonnen! Klik hier voor actuele informatie over de openingstijden, onderhoud van de baden en zwem- en bewegingslessen. 

Date: 
6 juli 2018