"ONME" Op naar marathon Eindhoven

11 mei 2019 ‐ 10:00 tot 12:00

Heeft u vragen of opmerkingen over deze activiteit? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens;

Informatie activiteit

Het tweede weekend van oktober is Eindhoven middelpunt van de hardloopwereld! Wil jij dit weekend ook goed voorbereid aan de start verschijnen van jouw favoriete afstand in Eindhoven? Dat kan met ONME van Eindhoven Atletiek. Onder leiding van ervaren trainers, train je op basis van gerichte schema's voor de grote dag in oktober. Samen met andere enthousiaste lopers van jouw eigen niveau en inclusief een aantal tussentijdse testmomenten waarbij je jouw vooruitgang kunt meten. 

Het doel van dit programma is om blessurevrij, fit en met voldoende zelfvertrouwen aan de start te verschijnen van de 10 km, de halve- of de hele marathon, met de focus op de halve marathon. 

De eerste training start de tweede zaterdag van mei om 10.00 uur vanaf de kantine van Eindhoven Atletiek op Sportpark de Hondsheuvels en de volgende training vanaf de parkeerplaats bij het Joe Mann in Best. Dit steeds om en om wekelijks en aan meerdere tempogroepen. Kijk voor meer informatie op de website van Eindhoven Atletiek via deze link

Op vrijdag 10 mei, vóór de eerste training op zaterdag 11 mei, wordt om 19.00 uur een fittest afgenomen, deze test is vrijwillig. Er worden een aantal belangrijke zaken bekeken, zoals de Body Mass Index (BMI, verhouding tussen lengte en gewicht), het vetpercentage, de eenbenige balanstest, sit-and-reach-test, sit ups en de Coopertest (12 minutenloop).

Wil je de uitdaging aangaan? Schrijf je dan nu in en ben erbij tijdens de ONME 2019 trainingen!

Aanvullende informatie

 • Indoor / Outdoor:
  Outdoor
 • Adres:
  J.C. Dirkxpad 7
 • Sport:
  Wandelen / Hardlopen / Trimmen
 • Doelgroep:
  Jeugd (13 - 18 jaar)
  Volwassenen
  Senioren
 • Stadsdeel:
  Woensel
 • Locatie:
  Sportpark de Hondsheuvels
 • Kosten:
  € 95,-

Social

Tip een vriend