Eindhoven Sport kortingsboekje 2018

Eindhoven Sport zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste sportnieuwtjes, alle sportevenementen en de voordeligste acties in Eindhoven. Wij stimuleren sport in Eindhoven en bieden daarom kosteloos Eindhoven Sport kortingsboekjes aan. Daarin zitten achttien kortingsbonnen voor sportactiviteiten en -winkels in Eindhoven met een waarde van maar liefst € 175,- per boekje. Deelnemende sportaanbieders zijn:

De acties/kortingsbonnen zijn verschillend van aard. Van twee voor de prijs van één acties tot gratis proeflessen of gewoon korting in kei harde euro's. Aan alle acties/kortingsbonnen zijn actievoorwaarden verbonden. Deze zijn terug te vinden in het kortingsboekje. Het kortingsboekje kun je aanvragen via onze website. Daarnaast is het ook mogelijk om het kortingsboekje in grote aantallen af te nemen om bijvoorbeeld uit te delen tijdens activiteiten of evenementen. 
 

Eindhoven Sport kortingsboekje 2019

Interesse om als sportaanbieder in het Eindhoven Sport kortingsboekje van 2019 te adverteren? Stuur dan een mail naar sport@eindhoven.nl.