Genneper Parken Loop: elk jaar weer een feestje

27/12/2016 - 10:30

Zo, de feestdagen zijn weer achter de rug. Gezellige avonden gehad met familie en vrienden en de nodige lekkere hapjes naar binnen gewerkt. Heerlijk bij de open haard gezeten en helaas maar waar; weer te weinig buiten geweest. “Dat ga ik komend jaar anders doen”. En het daarop volgende jaar is het weer hetzelfde. Hoe leuk is het dan om uit te kijken naar het jaarlijks terugkerend hardloopevenement; de Genneper Parken Nieuwjaarsloop. Een mooi en sportief voornemen om het nieuwe jaar mee te beginnen. En een prima medicijn tegen al die te veel aangekomen kilootjes.

Loopgroepje

Wekelijks loop ik samen met een loopgroepje vanuit Eindhoven Atletiek. Het is zo lekker om samen een stuk lopen, tijd voor mezelf om sportief bezig te zijn maar om tijdens het lopen gezellig bij te kletsen met mijn loopmaatjes. Samen nemen we regelmatig deel aan verschillende loopevenementen in de omgeving van Eindhoven. De Genneper Parken Loop lopen we ieder jaar en is één van mijn favorieten. Het is gewoon een heel gezellige, recreatieve loop! Mijn man loopt dan ook ieder jaar mee, dus bij ons in de kast ligt inmiddels al een hele stapel van de handdoeken die je na afloop ontvangt. Ik ben benieuwd welke kleur het dit jaar wordt.

Doorgaan

Genneper Parken Loop is voor ons een prachtloop voor het hele gezin in de mooie natuur van Eindhoven Zuid. Prachtige paden en een heel mooi parcours met voor elk een passende afstand om te lopen. Op diverse hoeken staat publiek je aan te moedigen en de muziek mag ook niet ontbreken. Dat geeft weer moed om door te gaan. Door te gaan naar de finish; het einde in zicht. Door te gaan met het goede voornemen om dit jaar toch echt meer te gaan bewegen en gezonder te eten. Maar let op! Dit jaar gaan we niet de oliebollencalorieën weglopen, maar zijn we deze vóór. Want dit jaar sluiten we het jaar af met de Genneper Parken Loop op oudejaarsdag: 31 december.

Een mooie afsluiting van 2016. Loop mee en geniet!

Door: Brigitte, hardloopster Eindhoven Atletiek

gastblogger
Op 27-12-2016
Geschreven door: Gastblogger
In: Evenementen