Accommodaties & activiteiten Sportcomplex Eindhoven Noord

Op Sportcomplex Eindhoven-Noord vind je zes gemeentelijke accommodaties op loopafstand van elkaar.  Jong en oud kan zich tijdens een bezoek aan het complex sportief, recreatief of ontspannen vermaken. Naast deze accomodaties zijn er op Sportcomplex Eindhoven-Noord meer dan 25 andere ondernemingen en faciliteiten waar je terecht kunt voor een sportief of ontspannen (mid)dagje uit.

1. ir. Ottenbad

Het familiebad ir. Ottenbad is in begrip in heel Eindhoven en omstreken. Een uiterst populair en prettig zwembad waar iedereen zich thuis zal voelen. Heerlijk ontspannen in het bubbelbad (jacuzzi) of het fijne kruidenbad. Baantjes trekken, nog altijd heel populair, kan in het 25-meterbad en actieve bezoekers doen mee aan de zeer populaire aquasportief-programma's. ir. Ottenbad. Meer informatie over het ir. Ottenbad vind je op de website van het zwembad zelf. Na een (mid)dagje zwemmen is het overigens ook heerlijk toeven in Grand Café De Aquarant, vlak bij de ingang van het zwembad. Daar kun je genieten van een hapje en een drankje. Ook biedt De Aquarant vele arrangementen aan. Denk hierbij aan barbecues, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en vergaderingen. Combineer een bezoek aan het ir. Ottenbad eens met een hapje en drankje bij De Aquarant

Website ir. Ottenbad

2. Tennishal Eindhoven-Noord

De echte tennisliefhebbers en liefhebsters kunnen in Eindhoven-Noord hun hart ophalen. De tennishal biedt vele mogelijkheden voor iedereen. Zo kun je een indoorbaan huren, maar ook de hele hal; huren voor een uur, dagdeel of zelfs een heel seizoen. Veel verenigingen maken gebruik van deze laatste mogelijkheid om tennistoernooien te organiseren. Tevens kun je meedoen aan een van de vele gezellige tenniscompetities of het kerst-tennistoernooi. Om te komen tennissen, te huren of deel te nemen aan een van de competities hoef je geen lid te zijn van een vereniging. Iedereen is van harte welkom! Ook voor iedereen die graag wil beginnen met tennissen, biedt de sporthal tennislessen voor beginners en gevorderden. En alsof dat niet niet genoeg mogelijkheden zijn, beschikt de tennishal over een multifunctioneel vloeroppervlak. Dat wil zeggen dat de vloer niet alleen gebruikt kan worden om op te tennissen, maar dat deze ook is te gebruiken voor andere activiteiten en evenementen. Denk hierbij aan een indoor sportdag voor scholen, lezingen of exposities.

Wil je een tennishal huren?

Vul dan een reserveringsaanvraag in op de website Eindhovensport.nl. Vanuit hier worden alle reserveringen centraal behandeld. Speciale wensen kun je in de reserveermodule kenbaar maken, daarnaast kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers, we helpen je graag!

Tennishal Eindhoven-Noord huren

3. Sport- en Turnhal de Vijfkamp

Sporthal de Vijfkamp is dé ideale locatie voor sportieve evenementen! Deze prachtige geschakelde sport- en turnhal heeft een eigen horecavoorziening, zodat je voor en na het sporten kunt genieten van de uitgebreide kaart. De turnhal is permanent ingericht met een volledige opstelling aan turntoestellen. Er staat ook een springbak, er is een spiegelwand en er staan trampolines. De locatie bij uitstek om te trainen of om een wedstrijd te organiseren.

Wil je de Vijfkamp huren?

Vul dan een reserveringsaanvraag in op de website Eindhovensport.nl. Vanuit hier worden alle reserveringen centraal behandeld. Speciale wensen kun je in de reserveermodule kenbaar maken, daarnaast kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers, we helpen je graag!

De Vijfkamp huren

4. Speel- en beweegplein

Dit  unieke speelplein is maar liefst twee hectare groot. Je kunt er sportief spelen en bewegen. Het plein bestaat uit vier (kunst)grasveldjes, een baan van 400 meter en verschillende (electronische) speeltoestellen. Het Speel- en beweegplein is vrij toegankelijk en bied ruimte om sportief te bewegen voor alle leeftijden. Je kunt hier onder andere voetballen, handballen, skaten, hardlopen, wielrennen, rolschaatsen, etc.! Denk bijvoorbeeld aan de Yalp E-games en dansen onder de Sona-boog. En er kan nog veel. Organiseer bijvoorbeeld een atletiekdag waarbij je je eigen tijden kunt volgen op het digitale scorebord! Het terrein is meerdere uren per week vrij en gratis toegankelijk voor iedereen, buiten deze uren is het terrein exclusief te huur, voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, presentaties, trainingfaciliteit en schoolprogramma's. Je leest alles over de mogelijkheden, prijzen en arrangementen op de website van het Speel- en beweegplein.

5. Pétanque-hal

Pétanque, misschien beter bekend als jeu de boules (spel met ballen). Wist je dat er in Eindhoven-Noord een hele hal is, waar je dit gezellig spel kunt spelen? Je kunt er terecht met familie en/of vrienden voor een partijtje jeu de boules of een volledige arrangement. De hal ziet er gezellig uit en is de thuisbasis voor meerdere jeus-de-boules-clubs en een handboogschietvereniging. In de hal zelf zijn maar liefst twaalf indoorbanen om het spel te spelen. Bij mooi weer is het mogelijk om op de buitenbanen te spelen. Als je zelf geen set speelballen hebt, kun je een set huren bij de kassa van het ir. Ottenbad (precies tegenover de ingang). Meer informatie over de kosten en mogelijkheden kun je opvragen via het contactformulier. Je kunt dit formulier ook gebruiken voor vragen en/of opmerkingen. Grand Café De Aquarant ligt vlak bij de ingang van de hal. Daar kun je voor of na een gezellig spelletje jeu de boules, genieten van een hapje en een drankje. Combineer een bezoekje aan de pétanquehal met een hapje en drankje bij De Aquarant. Het ideale recept voor een gezellig uitje. Hopelijk tot gauw in de petaquehal in Eindhoven-Noord! 

Wil je de Pétanque-hal huren?

Vul dan een reserveringsaanvraag in op de website Eindhovensport.nl. Vanuit hier worden alle reserveringen centraal behandeld. Speciale wensen kun je in de reserveermodule kenbaar maken, daarnaast kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers, we helpen je graag!

Pétanque-hal huren

6. Sportpark Woensel

Het grootste sportpark in stadsdeel Woensel. Daar is altijd wat te doen! Het sportpark is met name zeer populair onder verenigingssporters die er eens (of meerdere keren) per week komen sporten. Zowel om te trainen als in wedstrijdverband. De sportvelden hebben meerdere functies en kunnen onder mee worden gebruikt voor (school)sportdagen, teambuilding en het organiseren van toernooien van verenigingen, sportbonden en (basis)scholen. Veelvoorkomende sporten die er te beoefenen zijn: voetbal, tennis, rugby, korfbal, atletiek, wielrennen, hockey, skaten en verschillende beach-sporten. Staat jouw sport er niet bij? Wil je een evenement organiseren? Het sportpark biedt nog veel meer! Er is dus zeker een goede accomodatie te vinden die aan jouw wensen voldoet! Wil je meer informatie of heb je een vraag over de mogelijkheden? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij zijn je graag van dienst

Eindhoven heeft in 2020 een nieuw, duurzaam gezinsbad. Meer weten? klik dan hier!

Date: 
3 november 2017

Eindhoven heeft in 2020 een nieuw, duurzaam gezinsbad. Meer weten? klik dan hier!

Date: 
3 november 2017

Zondag 26 november sluit het massagebad om 16.00 uur i.v.m. onderhoud. Van 27 november t/m 3 december is er jaarlijks onderhoud aan het recreatiebad. Lees hier meer over.

Date: 
23 november 2017