Accommodaties & activiteiten

1. Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep

Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep is een accommodatie waar je heerlijk kunt sporten. In het 50-meterbad zwem je zoveel baantjes als je wilt. Of neem deel aan een van de zwem- en bewegingslessen. 

Bekijk het hele aanbod

2. Prehistorisch Dorp

Bij het preHistorisch Dorp in Genneper Parken beleef je de middeleeuwen en de prehistorie op zijn best. Maak kennis met de bewoners van het dorpje Eversham en het stadje Endehoven of doe een drankje bij  herberg Den Bonten Os. Kruip in de huid van een tingieter of bak samen met je familie of collega's je eigen brood. Cultuur snuiven ten top!

Plan je bezoek

3. IJssportcentrum Eindhoven

IJssportcentrum Eindhoven heeft alle ingrediënten voor een winters dagje uit. In dit overdekte ijssportcentrum met ijshockeybaan, trainingsbaan en 400-meterbaan zoef je rond op je noren, doe je mee aan een wedstrijdje ijshockey of draai je rondjes op je kunstschaatsen. Heerlijk sportief in Eindhoven!

Bekijk openingstijden

4. Indoor-Sportcentrum Eindhoven

Voor topsportevenementen, sporttoernooien en concerten, kun je in Indoor-Sportcentrum Eindhoven terecht. Van K3 tot Jan Smit en van judo tot tennis en volleybal. Ook sportdagen vinden plaats in het sportcentrum. Daarnaast is het mogelijk de accommodatie af te huren voor een vergadering. 

Bekijk de mogelijkheden

5. Heempark Frater Simon Deltour

Bij Eindhoven denk je misschien niet direct aan natuur, maar het is er wel degelijk. In Genneper Parken en specifiek in Heempark Frater Simon Deltour bijvoorbeeld. Je vindt er planten uit de Brabantse gebieden de Kempen en de Meijerij en kunt er heerlijk wandelen. Een echte aanrader voor de natuurliefhebber!

Bezoek de website

6. Genneper Hoeve

Op de Genneper Hoeve wordt alles ecologisch verantwoord geproduceerd. Het is een biologische boerderij waar je overal een kijkje mag nemen. Hoe worden koeien gemolken of kazen gemaakt? Na een bezoek weet je het!

Ik wil meer weten

7. Paviljoen Genneper Parken

Bij Paviljoen Genneper Parken geniet je van een kop koffie met gebak, een luch of diner. Speel gezellig een potje midgetgolf of jeu de boules en je bent tegelijk lekker sportief bezig! Ook geschikt voor een bedrijfsfeest, verjaardag of familiedag.

Bekijk het hele aanbod

8. Eerste Einhovense Ponymanage

Voor paardenliefhebbers is de Eerste Eindhovense Ponymanege de plaats waar je moet zijn. Bij deze viersterrenmanege kunnen jong en oud, beginners en gevorderden hun paardenpassie delen in de prachtige natuur van Genneper Parken. 

Bezoek de website

9. Sporpark Genneper Parken

Sportpark Genneper Parken ligt in Eindhoven-Zuid. Dit grote complex kan voor zeer veel verschillende sporten en trainingen gebruikt worden. Genneper Sportparken is een sportpark met vele faciliteiten. Evenementen en toernooien voor voetbal, hockey, tennis of golf, mogelijkheden genoeg!

Bekijk alle mogelijkheden

10. Klimcentrum Neoliet

In het gebouw van Fontys Sporthogeschool vind je een vestiging van Klimcentrum Neoliet. Neoliet biedt vele klimfaciliteiten voor jong en oud en voor de klimmer van ieder niveau. Ook voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of bedrijfsuitjes zijn er tal van mogelijkheden.

Ik wil klimmen!

11. Golfcampus de Tongelreep

Wil jij leren golfen? Dan kun je terecht bij Golfcampus de Tongelreep. Dit is een golfclub voor zowel de beginner als de professional, waar je ook activiteiten als een bedrijfsuitje kunt organiseren. De meer ervaren golfer kan terecht bij Golf & Countryclub de Tongelreep.

Bezoek de website

 

Eindhoven heeft in 2020 een nieuw, duurzaam gezinsbad. Meer weten? klik dan hier!

Date: 
3 november 2017

Eindhoven heeft in 2020 een nieuw, duurzaam gezinsbad. Meer weten? klik dan hier!

Date: 
3 november 2017