Acties

Bereken en bespaar!

Eindhoven Sport heeft de speciale rekentool ‘Bereken en bespaar!’ ontwikkeld voor de Eindhovense sporter. Betaal nooit te veel voor een bezoek aan het ir. Ottenbad, Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep en IJssportcentrum Eindhoven. Door middel van het invullen van vier simpele vragen bereken je voor jou het best passende toegangsbewijs, gebaseerd op jouw sportsituatie.

Half 4 = 5 euro

De Half 4 = 5 euro-weken zijn aangebroken bij de zwembaden en het ijssportcentrum in Eindhoven. Vanaf half 4 kun je bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep, het ir. Ottenbad en IJssportcentrum Eindhoven sporten voor slechts € 5,00. Half 4 = 5 euro is zowel doordeweeks als in het weekend en in schoolvakanties geldig. Het tarief van € 5,00 geldt ook voor het discoschaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven, discozwemmen bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep en de aquasportieflessen bij het ir. Ottenbad.

Abonnement en passe-partout

Ga je vaak zwemmen bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep en het ir. Ottenbad? Dan is een halfjaar abonnement of passe-partout wat voor jou! Bovendien kan je met je passe-partout of abonnement straks ook voordelig schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven.

Korting voor groepen en studenten

Groepen vanaf 25 personen en studenten krijgen bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep en het ir. Ottenbad een aantrekkelijke korting op de reguliere entreeprijs. Ben je student? Op dinsdagavond kun je bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep tussen 18.00 - 22.00 uur baantjes komen zwemmen en krijg je €2,- korting op vertoon van je OV-studentenkaart.

Stadspashouders

Stadspashouders kunnen op maandagmiddag vanaf 13.00 uur met korting terecht in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep en op donderdagmiddag vanaf 13.00 uur in zwembad het ir. Ottenbad. Het is dan voor iedereen mogelijk om voor € 3,00 te zwemmen.

Het Spetter Arrangement

Wil je er lekker opuit in Eindhoven? Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep heeft samen met Hotel Eindhoven een leuk arrangement samengesteld: het Spetter Arrangement. Lekker eten en slapen in Hotel Eindhoven en zwemmen in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep.

 

 

Onze nieuwe naschoolse activiteiten staan online. Bekijk ze nu!

Date: 
2 november 2015