LadiesRun Eindhoven 2018

10 juni 2018 ‐ 09:00 tot 09:00

Heeft u vragen of opmerkingen over deze activiteit? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens;

Informatie activiteit

Eindhoven kleurt roze voor een nieuwe editie van de Ladiesrun 2018. Pink Ribbon is het officiële goede doel van deze run! Kom in actie voor borstkankeronderzoek en start een actie! Of, trommel vrienden en familie op en start een teamactie! Ren je mee voor borstkankeronderzoek? Dan helpen we je mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen. We geven je tips en we hebben speciale tools voor de Ladiesrun ontwikkeld. Deze kun je gebruiken bij het vragen van donaties.

Loop mee voor het goede doel

Kom in actie voor borstkankeronderzoek! In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Dat zijn ruim 17.000 diagnoses per jaar. Meer onderzoek naar betere behandelingen is hard nodig. Help mee! Maak meer onderzoek mogelijk en kom in actie door lekker mee te lopen op 10 juni en je door je omgeving te laten sponsoren! Meer informatie over de afstanden en inschrijftarieven, staan op de website van de ladiesrun.

Parcours door Eindhoven

Het parcours van de Ladiesrun Eindhoven leid je onder andere door het nieuwe creatieve en culturele hart van Eindhoven, Strijp-S, en het Philips de Jongh wandelpark. Diverse bandjes en een DJ zorgen voor swingende beats langs het parcours. Met je deelname aan de LadiesRun Eindhoven steun je ook het goede doel Stichting Pink Ribbon. Inschrijven kan nu al!

Aanvullende informatie

 • Locatie:
  Strijp-S
 • Sport:
  Atletiek
 • Doelgroep:
  Jeugd (13 - 18 jaar)
  Volwassenen
  Senioren
  Aangepaste sporten
 • Stadsdeel:
  Strijp / Meerhoven
 • Locatie:
  Strijp S

Social

Tip een vriend